Raul Opruț s-a înțeles cu Dinamo! A mers pe mâna impresarei Anamaria Prodan

#Exclusiv Click!

Dinamo s-a înțeles cu fotbalistul Raul Opruț. Fundașul stânga a avut oferte din Belgia și din Italia( Serie B), dar a mers până la urmă pe mâna impresarei lui, Anamaria Prodan, preferând să rămână în SuperLigă.

Anamaria Prodan își aduce jucătorii la Dinamo

După ce a dat afară zece jucători în această vară, Dinamo continuă campania spectaculoasă de transferuri.

Raul Opruț (26 ani), jucătorul celor de la KV Kortrijk (Belgia ) s-a înțeles cu Dinamo București, și va semna un contract valabil pentru un sezon, cu opțiunea unui transfer definitiv.

Fotbalistul este impresariat de Anamaria Prodan. Recunoscută ca dinamovistă convinsă, impresara pune umărul, mai nou, la reclădirea echipei Dinamo. Apropiată a clubului, Anamaria Prodan își va aduce cei mai buni jucători pe care-i impresariază în Ștefan cel Mare. 

Raul Opruț va fi împrumutat la Dinamo un an, cu opțiune de cumpărare

Dinamo a luptat teribil pentru a obține semnătura lui Raul Opruț. Lupta crâncenă s-a dat între trei echipe din Liga 1 și alte două din Liga 2 italiană.

Dinamo a parafat înțelegerea cu belgienii care mai au doi ani de contract cu Raul. Fotbalistul va fi împrumutat la Dinamo un an, cu opțiune de cumpărare. Dacă se activează opțiunea, Opruț va rămâne la Dinamo timp de trei ani.

Până acum, Dinamo i-a transferat pe Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani), Alexandru Roșca (21 de ani) și Kennedy Kofi Boateng (27 de ani).

Fotbalistul Raul Opruț a debutat, sub comanda lui Edi Iordănescu, la echipa națională în 2022. Sezonul trecut, fundașul stânga a evoluat pentru ”revelația” FC Hermannstadt, unde a bifat 23 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Raul Opruț s-a aflat în lotul pentru partidele test cu Irlanda de Nord și Columbia din primăvara acestui an, iar contra sud-americanilor, pe arena Civitas Metropolitano, a fost titular și a jucat 87 de minute.

500.000 de euro este cota de piață a lui Raul Opruț, potrivit Transfermarkt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net