Dinamo rămâne în Superliga României, Csíkszereda se menține în Liga a II-a

Ultima actualizare:

Dinamo va evolua în Superliga României și în următorul sezon de fotbal, după ce a reușit să se impună, per total, în fața celor de la AFK Csíkszereda Miercurea Ciuc. Cel mai recent, alb-roșii au remizat, luni, scor 0-0, în deplasare, după ce în tur se impuseseră, pe teren propriu, cu 2-0. 

Dinamo a remizat în returul cu Csíkszereda Miercurea Ciuc (FOTO: Sportpictures)
Dinamo a remizat în returul cu Csíkszereda Miercurea Ciuc (FOTO: Sportpictures)

„Am avut probleme în a menține posesia, adversarii au făcut pressing bun. În ultimele meciuri, nu a fost ușor să ne menținem concentrarea, energia, îi înțeleg pe jucători. Eu sunt mulțumit de rezultatul final din acest baraj. Trebuie să fim fericiți, ne-am realizat obiectivul! Trebuie să vorbim despre tot ce s-a întâmplat și să evităm aceste situații în viitor, acest club nu merită asta. Cred că am venit într-o situație foarte grea. Toată lumea trebuie să știe că Dinamo nu ar trebui să fie aici, a fost doar context. Și domnul Burcă e parte din acest succes, a contribuit, împreună cu staff-ul lui. Pentru moment, sunt mulțumit, trebuie să vedem cum facem un Dinamo mai bun. Nu e momentul să vorbesc despre rămânerea sau plecarea de la Dinamo”, a declarat antrenorul lui Dinamo, croatul Željko Kopić.

„La București a câștigat publicul”

„Din păcate, rămânem cu felicitările... Am făcut un meci foarte bun, împotriva unei echipe care este, totuși, cu un nivel peste noi. Rămân cu amintirea de la meciul de la București, unde mai mult de 90% a câștigat publicul. Nu a fost diferență mare între valoarea noastră și a celor de la Dinamo, mai ales în retur. Momentan, atât putem, iar fiecare jucător a dat totul. Trebuie să o luăm de la început, la anul! Sincer, nu știu ce trebuie făcut în continuare, și eu îmi doresc mai mult. Clubul este bazat numai pe academie și are concepții de joc la care trebuie să mă adaptez. Eu sunt fericit, pot să profesez, sunt la început de drum. Sunt fericit că pot să lucrez cu asemenea băieți. Și ca ocazii, posesie, tactic, fizic, am fost peste ei. Rezultatul din București a decis soarta acestui baraj. Depinde și dacă rămâne lotul. Când am venit eu, au plecat vreo 10 jucători, a trebuit să reconstruiesc și a fost mai greu. Îmi doresc mult mai mult, nu vreau să mă opresc aici. Dacă mă ajută și clubul, chiar putem face lucruri mult mai mari”, a declarat, de cealaltă parte, tehnicianul celor de la Miercurea Ciuc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net