Botoşani, reușită uriașă: a câştigat barajul cu Mioveni şi rămâne Superligă

Ultima actualizare:

Echipa FC Botoşani a reușit o victorie trasă la indigo în fața celor de la CS Mioveni, învingând-o din nou, vineri, de data aceasta în deplasare, cu 1-0 - același rezultat ca în prima manșă a meciului de baraj pentru menținerea, respectiv promovarea în Superliga României. 

CS Mioveni (stânga) n-a avut nicio șansă cu FC Botoșani (FOTO: Sportpictures)
CS Mioveni (stânga) n-a avut nicio șansă cu FC Botoșani (FOTO: Sportpictures)

Dacă prima repriză a fost una cu ritm lent și fără ocazii notabile, în cea de-a doua parte a jocului, antrenorul oaspeţilor, Bogdan Andone, a mizat pe Sebastian Mailat, jucător revenit recent după o accidentare gravă, care nu a dezamăgit și a deschis scorul, în minutul 75, după o pasă preluată inspirat de la Eduard Florescu.

„Nu mai credeam nici noi!”

„Este o eliberare! Nu mai credeam nici noi! Eu spuneam în fața dumneavoastră că mai sunt șanse, dar începusem să-mi pierd speranțele... Venirea lui Mister ne-a făcut să credem din nou și uitați, când nimeni nu ne mai dădea nicio șansă, am rămas (n.r în Superliga României). Nu trebuie să mai facem aceleași greșeli și să ne batem acolo unde a fost Botoșaniul înainte! Anul ăsta a fost foarte greu, dar s-a terminat cu bine și suntem foarte fericiți. A fost o partidă foarte importantă, în primul rând pentru CV-ul nostru. Cu toții suntem fericiți”, a spus Florescu.
„Ce BUCURIE! Ce imensă BUCURIE pentru Botoșani și pentru noi toți! FC Botoșani rămâne în Liga I! Bravo, băieți! Bravo, Bogdan, și felicitări minunatului staff tehnic! Nu a fost ușor, dar energia voastră a arătat că se poate. Am demonstrat că ambiția și munca, chiar și atunci când nimeni nu mai crede, pot deveni cele mai puternice arme! În această seară ați adus zâmbete în multe case din Botoșani și în inimile noastre, ale tuturor celor care iubim fotbalul. Ne dorim să rămânem pe buzele tuturor românilor care iubesc sportul și urmăresc cu pasiune fiecare meci. Mândru de voi! Avem un nou drum de pavat de acum, care sperăm că va fi, cu ajutorul Domnului, doar spre succes”, a scris și patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, într-o postare pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net