U. Cluj înfruntă CSU Craiova, în barajul pentru preliminariile Conference League

Ultima actualizare:

Universitatea Craiova și Universitatea Cluj se duelează pentru un loc în preliminariile Conference League, dându-și întâlnire pe terenul celei dintâi, duminică, de la ora 20.00, partidă televizată de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

image

Pe deoparte, oltenii au terminat Superliga României pe podium, ocupând locul trei, după liderul prima ocupantă, FCSB și vicecampioana CFR Cluj. De cealaltă parte, ardelenii au încheiat sezonul pe locul 10, susținând un prim meci de baraj cu ocupanta locului opt, Oțelul Galați, duel pe care l-au câștigat cu 2-0, calificându-se în finala barajului.

„Nu e corect, nu e normal să jucăm acest baraj”

„E un meci pe care abia îl aștept. Ne jucăm tot sezonul. Nu e corect, nu e normal să jucăm acest baraj. Este un meci în care ne dăm măsura valorii. Contăm pe suporteri să își susțină echipa. Craiovei îi stă bine în Europa! Dacă facem simbioza suporteri-jucători, vom merge în Europa”, a declarat acționarul lui CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.
„Urmează un meci foarte important pentru noi. Aș putea spune că este meciul anului! Am muncit un an întreg pentru a ne califica în Conference League și trebuie să câștigăm cu Universitatea Cluj. Nu era normal să se desfășoare meciul ăsta. Noi am terminat pe locul trei în play-off, iar ei au terminat în play-out. Așa sunt regulile, nu avem ce să facem... Sperăm să ne meargă bine la meciul de duminică și să ieșim învingători”, a completat atacantul oltenilor, Andrei Ivan.
De cealaltă parte, tehnicianul „șepcilor roșii” consideră că Universitatea Cluj e în fața celui mai mare meci al său din acest sezon. „Important este ca eu să cred în jucători, iar ei să creadă în forța lor. Fotbaliștii de la Universitatea Cluj trebuie să aibă curaj, să joace şi să lupte! Ar fi o performanță unică pentru toți, ar fi excepțional! Dacă înțelegem acest lucru, nu vom avea regrete. Vom face tot ce depinde de noi să fim buni și să nu ne temem. Acesta este un aspect foarte important, pentru jucători şi pentru echipă. Eu cred că avem şansa noastră şi trebuie să ne luptăm pentru această şansă. Trebuie să ne calificăm în Conference League. Aşa cum şi cei de la Universitatea Craiova îşi doresc foarte mult şi noi avem şansa noastră şi nu abandonăm. Şi ne vom lupta pentru această şansă, cum o fi ea, mică sau mare, vom fi acolo să ne facem treaba şi să ieşim cu capul sus de pe teren, având conştiința împăcată că da, atât am putut, dar am dat maximum. Foarte mulți jucători vor rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi această calificare. Am înțeles că vor veni mult suporteri ai noştri și asta va fi un mare avantaj pentru echipă. Te şi responsabilizează când vezi atât de mulți suporteri! Ar fi o motivație în plus şi ar trebui să joci pentru ei, pentru eforturile pe care le fac pentru a susține echipa”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net