Victorie chinuită pentru CFR Cluj la Voluntari

Ultima actualizare:

CFR Cluj era obligată să câștige la Voluntari pentru a se menține în fruntea clasamentului. Și-a atins obiectivul, însă victoria chinuită, obținută doar cu 1-0, îi face să privească spre ultimele patru etape cu emoție.

image

CFR Cluj a reușit, în cele din urmă, să se impună în duelul cu FC Voluntari, având însă emoții pe toată durata partidei. Într-un final, ardelenii și-au însușit victoria, mulțumită lui Nana Boateng, care a înscris cu capul, după o centrare din corner a lui Ciprian Deac ('83). De menționat că același Deac a punctat, în prima repriză, de la 11 metri, însă golul di minutul nu a fost validat, pe motiv că Gabriel Debeljuh „a furat” startul, intrând în careu înainte de execuție. Mai mult, clujenii au avut mari emoții pe final, Gabriel Tamaș trecând pe lângă egalare, în prelungirile partidei. Puțin a făcut ca acesta să nu înscrie pentru 1-1, printr-un șut puternic de la 30 de metri, lucru care n-a trecut „netaxat” de tehnicianul Dan Petrescu. „Cam așa a fost tot anul nostru 2022. Am primit goluri numai în ultimul minut, iar acum era la fel, era Tamaș să marcheze. Nu avem voie să facem asemenea greșeli la acest nivel. Voluntari, în afara ultimei faze, nu a avut nicio ocazie. Nu putem să facem asemenea greșeli mereu! La ce jucători cu experiență avem, nu se poate. Noroc că a apărat portarul. Ar fi fost incredibil să primim gol iar la ultima fază. Sper ca jucătorii să fi învățat ceva din asta. A început o teamă, chiar dacă ai experiență. Nu poți da vina doar pe ghinion. În minutul 92, aveam mingea în aut. O echipă mare ar fi trebuit să țină de minge. Am avut penalty în debut, apoi moralul a căzut. Mă așteptam să avem mai multe ocazii în repriza a doua. Ne-a salvat o fază fixă. E o victorie de moral, aveam nevoie. Acum trebuie să pregătim foarte bine meciul următor. Jucătorii Voluntariului ne-au creat multe probleme. Ei joacă foarte bine acasă. Au terenul lor aici, fără presiune, tuturor le va fi greu să câștige aici”, a declarat tehnicianul campioanei după meci.

Ciobotariu spera la un egal

De cealaltă parte, ocupantul băncii tehnice de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, s-a arătat dezamăgit că, deși echipa sa a rezistat campioanei 84 de minute, finalul a fost în favoarea ardelenilor. „Ne-am luptat de la egal la egal cu campioana României, am făcut un joc bun defensiv, cu excepţia primelor cinci minute. Apoi, uşor, uşor am echilibrat, am încercat sa ne creăm ceva contraatacuri, acolo am fi vrut să îi surprindem. Aceeaşi poveste, primim gol din fază fixă. Trebuie să fim mult mai atenţi la fazele fixe, jocul se îndrepta către un 0-0. Nu pregătim niciodată meciuri la egal. Am întâlnit o echipă cu multă calitate, în special în zona mediană şi în flancuri. Eu zic că ne-am descurcat bine, dar rezultatul este cel care este. E a doua oară când jucăm cu CFR am primit două goluri din faze fixe”, a punctat antrenorul.

„Cu CFR mereu jucăm bine, dar punctele sunt întotdeauna ale lor. Nu reușim să scoatem și noi măcar un punct cu campioana”, a conchis dezamăgit și fundașul lui FC Voluntari, Igor Armaș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net