FCSB a învins pe CFR chiar la Cluj-Napoca și a relansat campionatul

CFR Cluj și-a pus din nou piedică singură, de data aceasta în fața celui mai periculos adversar: FCSB. Bucureștenii s-au impus cu scorul de 1-0 chiar pe terenul adversarei. 

Bucuria jucătorilor de la FCSB după victoria de la Cluj, cu CFR (FOTO: Sportpictures)
Bucuria jucătorilor de la FCSB după victoria de la Cluj, cu CFR (FOTO: Sportpictures)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ovidiu Popescu în minutul 74, al cărui șut din afara careului a fost deviat de un adversar. Aceasta a fost, probabil, cea mai importantă reușită a tânărului internațional, un gol care a dus echipa ”roș-albastră” la doar două puncte de liderul CFR Cluj, care a jucat mai bine de repriză cu un om mai puțin pe teren. Cum până la finalul campionatului mai sunt cinci etape, lupta pentru titlu este deschisă. 

"Sunt foarte bucuros că am marcat în derbi, suntem bucuroşi că suntem la 2 puncte de ei. Nu am mai câştigat de 8 ani aici, era un moment bun să ne bucurăm. Trebuie să câştigăm tot până la final, sper că vom reuşi. Am revenit li noi, ne-au ajytat şi Craiova...şi Farul. Noi am dat totul pe teren şi am reuşit să câştigăm", a declarat Popescu la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Anton Petrea, cea mai importantă victorie din carieră

"O victorie importantă, într-un meci important. Dacă ar fi câştigat CFR-ul, să-i mai ajungem noi sau Craiova ar fi fost aproape imposibil. Ne-am apropiat la două puncte, dar mai sunt cinci meciuri de disputat foarte grele pentru toate echipele. Se poate întâmpla orice din punctul meu de vedere, trebuie să mai reuperăm două puncte şi vedem la final unde ne vom clasa. Ţin să le mulţumesc fanilor pentru sprijinul pe care ni l-au dat, au fost câţiva la baza noastră înainte să plecăm către Cluj, au discutat cu jucătorii şi ţin să le mulţumesc încă o dată pentru modul în care ne-au susţinut. Nu a fost niciun secret, ştiam stilul de joc al CFR-ului, ne-am pregătit pentru un asemenea joc de luptă, în care să putem să ne impunem stilul. Am vut o grămadă de situaţii, chiar şi în prima repriză, când s-a jucat 11 contra contra 11, am controlat jocul, am avut câteva situaţii, iar în repriza a doua i-am presat destul de mult, am avut şi alte situaţii de a marca, din păcate nu am reuşit să ne liniştim mai devreme şi pe final puteam primi un gol dintr-o fază fixă. Olaru a fost la spital, a făcut o radiografie, se pare că nu e fractură, este o contuzie foarte puternică. A spus că nu îşi simţea piciorul de durere când a ieşit şi am crezut că e fractură, din fericire nu este aşa. E important ca Tavi Popescu să dea la poartă, îi încurajez la fiecare antrenament la fiecare joc să facă asta, pentru că şutul este cea mai imprevizibilă execuţie, se poate întâmpla orice, o deviere sau o execuţie superbă şi să marchezi un gol şi mă bucur că ascultă sfaturile acestea şi dă la poartă, iar azi ne-a adus trei puncte. Mai avem cinci meciuri foarte, foarte grele şi trebuie să ne pregătim de următorul joc. Lupta la vârf pentru primele trei locuri s-a strâns, şi Craiova, după ultimele evoluţii pe care le-a avut şi rezultate, poate emite pretenţii. Văd o luptă foarte strânsă, sunt meciuri grele pentru toate echipele. Mai pot apărea surprize la anumite jocuri, îmi doresc ca noi să nu avem parte de nicio surpriză neplăcută”, a declarat după meci Anton Petrea, antrenorul formației FCSB.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net