Darius Olaru, noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB

Ultima actualizare:

FCSB a avut un meci la fel de liniștit ca o plimbare în parc contra celor de la FC Voluntari, așa că s-a impus cu scorul de 4-0 și a reintrat în cărțile pentru cucerirea titlului. De fapt, în acest moment, bucureștenii sunt la mâna lor, pentru că dacă vor câștiga toate meciurile rămase de disputat, inclusiv cele două cu liderul, CFR Cluj, vor deveni campioni.

Darius Olaru a fost omul meciului cu Voluntari (FOTO: Sportpictures)
Darius Olaru a fost omul meciului cu Voluntari (FOTO: Sportpictures)

Gigi Becali, cel care în săptămânile trecute își pierduse orice speranță la titlu, a început din nou să viseze. Revenit de la pelerinajul pe care îl face anual la Muntele Athos, omul de afaceri spune că ”pare că Domnul vrea ca noi să câștigăm campionatul”. Apoi, patronul FCSB și-a și argumentat părerea: ”De când sunt în fotbal nu am văzut atâtea goluri după minutul 90. Dar trebuie să câștigăm cu CFR Cluj. Tot ce vorbim se poate spulbera dacă nu câștigăm cu CFR. E posibil ca de Paște să fim pe locul 1. Îi batem noi și FC Voluntari și suntem pe locul 1. Domnul a făcut totul. El a făcut mingea, gazonul și tot. Ce înseamnă un gol pentru el? Eu spuneam că CFR Cluj este o echipă puternică. Dar, din ce văd, nu mai e foarte puternică. E doar puternică prin experiența jucătorilor. Dar ei nu au forță și putere pentru a face presing. Ei fac doar 10-15 minute presing și după se retrag”, a declarat Gigi Becali la ProArena, ieri.

Meciul de duminică seară, încheiat cu victoria categorică a FCSB, scor 4-0 cu FC Voluntari, a consfințit și nașterea unui nou jucător favorit pentru Gigi Becali: Darius Olaru. Autor al unui gol și a două pase decisive, el a fost ridicat în slăvi de patron. Din fericire, nu i s-a pus și un preț de vânzare: ”În urmă cu două săptămâni spuneam că cel mai bun e Tavi Popescu. Acum spun că e Olaru. Cu el în echipă nu poți să pierzi. Dacă îi ai pe Olaru, Popescu și Tănase e de ajuns să câștigi campionatul. Ai trei jucători de valoare”, a mai spus Gigi Becali.

Această victorie, coroborată cu eșecul cu 3-2 suferit de CFR Cluj la Craiova, în fața Universității, face ca distanța dintre ardeleni, care sunt pe primul loc, și bucureștenii care sunt pe doi să fie de doar cinci puncte. Cum în ultimele șase etape cele două echipe se vor mai întâlni de două ori, înseamnă că acum FCSB este chiar la mâna ei în lupta pentru titlu. Concret, dacă va câștiga toate cele 6 meciuri rămase, inclusiv cele două cu CFR – primul e duminică, la Cluj – va deveni campioană după 7 ani.

FCSB este acum la mâna ei: e campioană dacă va câștiga toate meciurile

De acest lucru e conștient și Mihai Pintilii, antrenorul secund care a condus de fapt echipa contra celor de la Voluntari, pentru că principalul Anton Petrea a fost suspendat. „Cred că meciul de săptâmâna viitoare va decide tot. În această seară am controlat partida, nu am avut emoţii. Săptămâna viitoare sunt trei puncte puse în joc, trebuie să le câştigăm şi vom vedea ce va fi.  Nu mă aşteptam la asemenea scor cu FC Voluntari, mă bucur că am început bine şi ne-am făcut meciul uşor. Va fi greu cu CFR, probabil se vor închide mult, dar mergem să câştigăm”, a declarat Pintilii la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net