Cristiano Ronaldo, despre cum se simte la United: „Nerespectat, umilit, «oaia neagră»”

Ultima actualizare:

După ce echipa unde a cunoscut celebritatea în fotbal se dovedește a fi, acum, cea care îi dă mari bătăi de cap, Cristiano Ronaldo a acceptat să ofere un interviu unui jurnalist englez, Piers Morgan, în care a vorbit deschis despre cum se simte la Manchester United. 

Cristiano Ronaldo nu-și mai găsește deloc locul la Manchester United (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo nu-și mai găsește deloc locul la Manchester United (FOTO: Getty Images)

„Nerespectat, umilit, «oaia neagră»” ar fi, rezumativ, ipostaza pe care o resimte atacantul portughez la gruparea de pe „Old Trafford”: „Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și două-trei persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut”.

Interviul arată cum Cristiano Ronaldo s-a săturat de „atacurile” asupra sa și de batjocura pe care o resimte la Manchester United, în ultimele luni - din partea presei, șefilor săi, a colegilor de echipă sau chiar a foștilor coechipieri, cum este cazul lui Wayne Rooney: „Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel”.
Omul care a câștigat 32 de trofee, printre care și cinci Baloane de Aur, cinci Ligi ale Campionilor, șapte titluri de campion în patru țări diferite și un Campionat European cu Portugalia a ajuns la limita răbdării și, la cei 37 de ani ai săi, nu mai are timp de pierdut. Iar colaborarea cu antrenorul despre Erik ten Hag l-a adus într-un punct unde greu mai e cale de întoarcere: „Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine”.

Teoretic, înțelegerea lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United este prevăzută până în vara anului viitor, însă acest lucru depinde și de eventualitatea în care oficialii grupării din Premier League își vor schimba abordarea față de portughez. „Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool sau chiar Arsenal, acum. Un club de o asemenea dimensiune trebuie să fie în top trei. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sunt alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri”, a concluzionat Cristiano Ronaldo în discuția cu jurnalistul britanic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net