Decăderea lui Cristiano Ronaldo: de la cel mai bun, la „se simte umilit”

Ultima actualizare:

Echipa care l-a ridicat și unde a cunoscut ascensiunea în fotbalul mare pare să fie aceeași cu cea care îl și „îngroapă”, între timp. Revenit la Manchester United, în vara anului trecut, Cristiano Ronaldo nu-și găsește deloc locul și zvonurile că vrea să plece mai devreme decât finele contractului, adică vara viitoare, se întețesc. 

Cristiano Ronaldo ar vrea să plece cât mai repede de la Manchester United (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo ar vrea să plece cât mai repede de la Manchester United (FOTO: Getty Images)

Ajuns la 37 de ani, probabil în fața ultimului Campionat Mondial din cariera sa, Cristiano Ronaldo nu-și mai permite pași greșiți și pare decis să își încheie timpuriu socotelile cu „diavolii roșii” din Premier League. 
Presa engleză, prin vocea jurnaliștilor de la „The Sun”, notează că starul portughez se simte denigrat la echipă și că numără săptămânile, până când va reuși să plece: „Cristiano Ronaldo a fost umilit la Manchester United și este decis să plece rapid, după ce «fereastra» de transferuri, din ianuarie, se va deschide. Acesta este verdictul dat și de fostul său coleg Pedro Mendes, care a fost șocat de tratamentul la care clubul l-a supus pe Ronaldo, în acest sezon. Ronaldo a fost retrogradat la statutul de jucător de pluton pe Old Trafford, iar Erik ten Hag a căutat să joace cu fotbaliști mai tineri în atac, precum Rashford sau Sancho. Dar, pentru statutul lui Ronaldo este o adevărată decădere. Punctul culminant a fost atins la victoria cu 2-0 în fața lui Tottenham, când Ronaldo a refuzat să intre pe teren și a plecat de la stadion”

De altfel, Cristiano Ronaldo nu este la prima încercare de „a se rupe” de Manchester United, făcând demersuri și în vara acestui an, fără reușită, însă. S-a vorbit despre Bayern München, Chelsea sau fosta echipă a sa, Sporting Lisabona că l-ar dori, dar discuțiile nu au avut vreo finalitate. Dată fiind vârsta sa și experiența deja „amară” la a doua „aventură” la Manchester United și în contextul trendurilor din ultimii ani, un transfer al lui Cristiano Ronaldo în MLS pare din ce în ce mai aproape, evoluțiile sale la Campionatul Mondial din Qatar fiind de ajutor în acest sens - în cazul în care se va remarca, ar putea spera la un alt transfer în Europa, iar dacă nu, SUA va rămâne principala opțiune pentru el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net