Drăgușin a pus umărul la ultima victorie a lui Tottenham. Echipa urcă pe locul 4

Ultima actualizare:

Radu Drăgușin a contribuit la cel mai recent succes al lui Tottenham Hotspur în Premier League, formația românului înving Brentford, miercuri, în partida care a contat pentru etapa cu numărul XXII din campionatul disputat în Anglia.

Radu Drăgușin a bifat cel de-al doilea meci la Tottenham (FOTO: Facebook)
Radu Drăgușin a bifat cel de-al doilea meci la Tottenham (FOTO: Facebook)

Gruparea fundașului român în vârstă de 21 de ani s-a impus cu 3-2, după ce a revenit de la 0-1, Drăgușin fiind introdus pe terenul gazdelor, în minutul 88 și bifând a doua sa apariție.
Românul a avut primul meci în noua ipostază la doar câteva zile după ce a semnat cu Tottenham, evoluând contra lui Manchester United, în 2-2 pe Old Trafford. „Am crezut în mine de când am început să joc și am vrut să-mi fac un viitor în fotbal. Am înțeles că este nevoie de mari sacrificii și de foarte multe zile de antrenament și dezvoltare, dar acesta este visul meu și nu mă voi opri, până când nu voi atinge cel mai înalt nivel al carierei mele”, a declarat Drăgușin, după cel dintâi meci al său în tricoul noii sale echipe. Fundașul este cel de-al patrulea fotbalist român, care îmbracă tricoul lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș și cel de-al 16-lea conațional care evoluează în Premier League.

Tottenham, la opt puncte distanță de liderul Liverpool

„Nu sunt mândru, sunt cel mai mândru tată! Știu cât de mult a lucrat pentru a ajunge în acest punct. A fost extrem de determinat. A fost obiectivul său, încă de când era extrem de mic, să devină cel mai bun fundaș din lume. Nu e acolo, în acest moment, însă sunt sigur că este pe drumul cel bun, iar în doi-trei ani va fi cel mai bun! Are statistici extrem de bune în zone diferite, însă are potențialul de a evolua și sunt sigur că la noua echipă, Tottenham, va avea condiții să își mărească valoarea. Este o echipă extrem de bună, de tradiție, iar antrenorul este un om special, un adevărat profesionist. Sunt sigur că este cel mai bun loc în care poți să evoluezi”, a declarat și tatăl jucătorului, Dan Drăgușin, într-o discuție cu presa engleză.
Tottenham ocupă locul patru în campionatul englez, la opt puncte distanță de liderul Liverpool, având un bilanț de 13 victorii, patru remize și cinci înfrângeri. Clasamentul este ocupat, în ordine, de Liverpool FC (51p), Manchester City (46p) și Arsenal Londra (46p).

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net