Emoții pentru națională: Andrei Rațiu a părăsit terenul ajutat de staff

Ultima actualizare:

Victoria reușită de Rayo Vallecano în prima etapă a noului sezon de La Liga a fost plătită „scump” de gruparea spaniolă, Andrei Rațiu părăsind terenul ajutat de cadrele medicale. Gruparea românului a plecat din postura de învingătoare de la Rayo Vallecano, duminică, impunându-se cu 2-1, însă trece prin emoții, după accidentarea fotbalistului. 

Andrei Rațiu, emoții la debutul campionatului spaniol (FOTO: Facebook)
Andrei Rațiu, emoții la debutul campionatului spaniol (FOTO: Facebook)

Jucătorul în vârstă de 26 de ani nu a mai prins fluierul final pe teren, fiind nevoit să părăsească suprafața de joc, în minutul 80, ajutat de doi dintre membrii staff-ului medical al clubului din Spania la care este legitimat. 

Două săptămâni, până la debutul naționalei în Liga Națiunilor

„Meciul a început energic, iar cuvintele antrenorului s-au adeverit: «Vreau ca Rayo să verticalizeze și să își sufoce adversara în careul lor». În prima parte a jocului, Nteka a început de la centrul terenului, Isi i-a pasat lui Embarba, care i-a așezat o minge perfectă lui Rațiu. Românul l-a driblat pe Remiro și a finalizat cu o «rabona», dar fundașul advers a respins balonul de pe linia porții. Balliu a intrat pe teren, după ce Rațiu s-a accidentat și a părăsit gazonul din cauza unui disconfort”, au scris cei de la Union Rayo. 
Accidentarea lui Rațiu e un prilej de emoții și pentru echipa națională, acolo unde românul a pus umărul la parcursul lăudabil al primei reprezentative din România, aceasta ajungând până în optimile de finală de la EURO 2024, acolo unde s-a oprit, după duelul cu Olanda. În perspectivă, naționala României, între timp sub conducerea lui Mircea Lucescu, se pregătește pentru Liga Națiunilor, acolo va juca, în primele zile ale lunii septembrie, după cum urmează: Kosovo-România (6 septembrie), România-Lituania (9 septembrie), Cipru-România (12 octombrie), Lituania-România (15 octombrie), România-Kosovo (15 noiembrie), România-Cipru (18 noiembrie). Reamintim că Mircea Lucescu a preluat echipa națională, în această vară, după plecarea lui Edward Iordănescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net