FCSB, eliminată din grupele Conference League: „Pe final puteam să câștigăm”

FCSB a plecat cu o remiză, joi, de pe terenul lui Anderlecht, meci încheiat 2-2. Pentru gruparea românească au înscris Andrea Compagno ('60) și Joyskim Dawa ('82). Echipa lui Nicolae Dică se află pe ultimul loc al grupei, cu doar două puncte acumulate și este eliminată deja din competiție. West Ham United conduce grupa cu 15 puncte, fiind urmată de Silkeborg cu șase puncte și Anderlecht cu cinci puncte. 

FCSB a scos un egal cu Anderlecht (FOTO: Sportpictures)
FCSB a scos un egal cu Anderlecht (FOTO: Sportpictures)

Chiar dacă gruparea din Capitală își încheie parcursul în grupele Conference League, Nicolae Dică s-a arătat mulțumit de FCSB. „Pot să spun că puteam să pierdem jocul, dar pe final puteam să-l și câștigăm. Dar ca joc, ca atitudine, este meritat acest egal. Este un rezultat important pentru moralul jucătorilor. Am întâlnit o echipă foarte bună, cea mai titrată echipă din Belgia, cu jucători cu mare experiență. Au jucat pe teren propriu, cu stadion aproape plin, mă bucur pentru atitudinea jucătorilor. În ultima perioadă, am avut o atitudine bună la toate jocurile.

„E un rezultat pozitiv”

Vreau mai mult curaj pe faza ofensivă, să avem personalitate, să ținem de minge unu contra unu, pentru că avem calitate și trebuie să încerce să facă acest lucru jucătorii din atac. Lucrăm pe compartimente, lucrăm cu întreaga echipă și, încet-încet, sperăm să reușim să nu mai facem greșeli. Adversarul a avut primul șut pe poartă în minutul 38 și a marcat. Noi am avut câteva ocazii până să marcheze ei golul și nu am reușit să marcăm. Din punctul meu de vedere, este un rezultat pozitiv, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Este un punct pentru încrederea jucătorilor. Nu am jucat cu oricine în seara asta”, a declarat antrenorul lui FCSB, după meci, pentru ProArena. FCSB a revenit în grupele unei competiții europene, după o pauză de cinci ani. Formația din Capitală va mai primi vizita lui West Ham United, joia viitoare, chiar dacă matematic nu mai are șanse. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net