Gică Popescu, despre națională: „Suntem proști, dacă nu mergem la EURO2024”

Ultima actualizare:

Gică Popescu a punctat că echipa națională a României se află într-un punct de „acum ori niciodată”, fiind „obligată” să se califice la EURO2024. Reamintim că selecționata de fotbal a lui Edi Iordănescu va înfrunta Israel, sâmbătă, de la ora 21.45, într-o partidă televizată de PrimaTV.

Gica Popescu crede că România e „obligată” să se califice la EURO2024 (FOTO: Facebook)
Gica Popescu crede că România e „obligată” să se califice la EURO2024 (FOTO: Facebook)

„Suntem într-o situație extrem de avantajoasă! Suntem proști dacă o pierdem! Ar fi minunat să participăm la EURO 2024 și, de asemenea, ar fi minunat să continuăm seria calificărilor și să nu ne oprim la una singură. Așteptăm de foarte mult timp această calificare, pe care ne-o dorim foarte mult!
Vreau să realizăm calificarea indiferent de rezultat! Israelul este o echipă valoroasă, cu jucători buni, lucru pe care l-am simțit pe pielea noastră. Am primit invitație la meciul cu Elveția, dar voi fi, până la urmă, în studio.
Nu-mi mai aduc aminte cât erau primele, dar era prea puțin pentru performanțele pe care le-am avut. La națională n-am venit niciodată pentru bani, am venit doar pentru tricoul echipei. Am avut o educație aparte și era o bucurie imensă!”
, a punctat cel poreclit „Baciul”, făcând o paralelă între echipa națională actuală și „Generația de Aur”, din care a făcut parte.

Urmează partida cu Elveția, programată acasă

După deplasarea programată în Ungaria, unde se va duela cu Israel, echipa lui Edi Iordănescu va reveni în țară, dat fiind că România mai are în program o partidă cu Elveția, de pe 21 noiembrie, de la aceeași oră, pe Arena Națională. Astfel, drumul „tricolorilor” spre EURO 2024 va avea deznodământ, cel târziu, pe 21 noiembrie - între timp, Elveția conduce grupa sa (16p), fiind urmată la egalitate de România. Apoi, clasamentul grupei este completat de Israel (12p), Kosovo (10p), Belarus (6p) și Andorra (2p).  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net