Horațiu Moldovan, pe drum spre Spania. Ce-l așteaptă la Atlético Madrid

Horațiu Moldovan și-ar fi încheiat socotelile cu Rapid și ar fi gata să semneze cu Atlético Madrid, urmând să se dueleze pe postul de portar al echipei din Primera División cu titularul Jan Oblak.

Horațiu Moldovan mai are de trecut de vizita medicală (FOTO: Sportpictures)
Horațiu Moldovan mai are de trecut de vizita medicală (FOTO: Sportpictures)

„Sunt cu gândul doar la ce urmează. Mă bucur că este aproape să se concretizeze această ofertă de la Atlético Madrid! Sunt foarte bucuros şi încrezător în ceea ce urmează. Este un vis devenit realitate pentru mine, dar nu mă hazardez, mai am de trecut şi vizita medicală. Cred că este un exemplu pentru toţi copiii care joacă fotbal, să aibă încredere necondiţionată în ei că în fotbal orice e posibil”, a spus portarul, adăugând: „Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atlético Madrid... Nu poţi refuza Atlético Madrid! Au fost şi cei mai hotărâţi cei de acolo. Acum mai trebuie doar să trec pasul vizitei medicale. Cu antrenorul (n.r. Diego Simeone) nu am apucat să vorbesc. Cu siguranţă va fi cea mai mare concurenţă pe care am avut-o până acum! Jan Oblak (n.r. titularul din poarta echipei Atlético Madrid) este probabil cel mai bun portar din lume. Nu mă descurc foarte bine cu limba spaniolă, dar cred că o să o învăţ foarte repede”, a mai declarat fotbalistul. „O să-mi fie dor de colegii de la Rapid, de galerie, de cum am fost apreciat la Rapid. Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid, dacă nu erau ei probabil nu ajungeam să joc nici în Liga I. Le mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la ascensiunea mea. Sunt multe amintiri frumoase, promovarea, intrarea în play-off, întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti”, a conchis goalkeeper-ul român. 

Ar putea deveni unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști români

Cel mai probabil, Horațiu Moldovan va semna un contract valabil patru ani și jumătate cu Atlético Madrid, urmând ca la început să aibă un salariu anual de 800.000 de euro. Venitul său va crește progresiv la gruparea din Spania, în următorii ani de contract, cu câte 180.000 de euro - mulțumită acestui transfer, Horațiu Moldovan ar urma să devină unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști români.
La cei 26 de ani ai săi, goalkeeper-ul român are o valoare de 2,6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt și o clauză de reziliere a contractului de 800.000 de euro, iar de el s-ar fi arătat interesate FC Basel, Ludogoreţ Razgrad, Celtic FC, Betis Sevilla şi Atlético Madrid. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net