Mutu, gata să bată palma cu CFR Cluj. Culisele venirii „Briliantului” în Gruia

Ultima actualizare:

Adrian Mutu n-a stat prea mult pe bară în „sportul rege”, fiind foarte aproape de a reveni în Superliga României. După despărțirea de Neftçi Baku, petrecută în luna decembrie, cel poreclit „Briliantul” n-a pierdut deloc vremea și se află în negocieri avansate pentru a prelua CFR Cluj, echipă care s-a despărțit de tehnicianul italian Andrea Mandorlini.

Adrian Mutu ar avea contract două sezoane (FOTO: Sportpictures)
Adrian Mutu ar avea contract două sezoane (FOTO: Sportpictures)

Adrian Mutu are șanse mari să antreneze gruparea ardeleană pentru următoarele două sezoane, după mai multe tratative eșuate, în anii trecuți, de a semna cu gruparea din Gruia. „Negocierile au fost simple. N-au durat foarte mult, cinci minute. Nu e prima oară când discutăm de astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber, îmi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va fi așa repede. E ceva ce mi-am dorit! Am vrut ca, într-o zi, să preiau CFR Cluj. Până acum, e unul dintre cele mai importante challenge-uri din carieră. Poate cel mai important! Știu responsabilitatea care vine cu această alegere. Sunt bucuros, dar știu că e presiune. Știu ce pretenții sunt. E cea mai titrată echipă din ultimii ani. Mereu va fi presiune la astfel de echipe, care vor să câștige fiecare meci. Am căutat astfel de experiențe de când m-am apucat de antrenorat”, a comentat Adrian Mutu, potrivit „Fanatik”.

Ar putea debuta chiar săptămâna viitoare

De când s-a lansat în cariera de antrenor, tehnicianul de 45 de ani le-a pregătit pe FC Voluntari, Al-Wahda U23, selecționata U21 a echipei naționale a României, FCU Craiova 1948, Rapid și Neftçi Baku, dar încă mai este în căutarea primului trofeu din palmaresul său. Cea mai notabilă perioadă este cea petrecută în Giulești, unde a stat un an și jumătate, până să-și încerce norocul în fotbalul azer. Tehnicianul o va prelua pe CFR Cluj de pe locul doi, cu 36 de puncte, la opt puncte distanță de prima poziție și având drept obiectiv principal să se bată la titlu. În funcție de cât de repede va bate palma, Adrian Mutu ar putea debuta la partida împotriva celor de la FC Voluntari, programată luni, 29 ianuarie, de la ora 20.00, contând pentru etapa a XXIII-a din Superliga României.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net