Ianis Hagi, primele goluri la Deportivo Alavés. Reacții din presa spaniolă

Ianis Hagi a defilat în Cupa Spaniei, acolo unde echipa sa, Deportivo Alavés, a învins-o pe Deportivo Murcia, din eșalonul al șaselea iberic, cu scorul de 10-0, românul reușind o „dublă”.

Ianis Hagi „a spart gheața” la echipa spaniolă (FOTO: Instagram)
Ianis Hagi „a spart gheața” la echipa spaniolă (FOTO: Instagram)

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani și-a trecut numele pe tabelă, în minutele 63 și 80, iar reacțiile din presa spaniolă au fost pe măsură. Ibericii au remarcat calitatea tehnică a internaționalului român, punctând că acesta a reușit să facă din nou diferența, așa cum s-a întâmplat, de-a lungul meciurilor jucate pentru gruparea spaniolă. Inițial, gruparea spaniolă a început meciul fără jucătorul român în primul 11, iar la pauză avea deja 3-0, în repriza secundă „descătușându-se”.

„Marca”, rezervată în privința calităților românului

„Două goluri marcate. Din piciorul său au venit reușitele de 6-0 și 9-0, pe lângă faza fixă din care a rezultat golul șapte. Calitatea sa tehnică incontestabilă a făcut din nou diferența”, a scris „Noticias de Álava”, în vreme ce „El Correo” a notat că „Vine de pe bancă și reușește o dublă prin care face și mai mare diferența de scor”. Pe de altă parte, „Marca” a fost mai rezervată în privința veleităților fotbalistului român: „Fiul legendarului Gheorghe Hagi are doar 291 de minute în acest sezon. A fost titular în patru din ultimele cinci meciuri, dar nu fost niciodată integralist. Tatăl său a avut nevoie de patru minute pentru a marca primul său gol, în timp ce Ianis are mai mult de cinci luni fără să marcheze la club. Ultimul său gol oficial a fost pentru Rangers, pe 21 mai”. Cifrele totale ale lui Ianis Hagi ating opt meciuri, două goluri și o pasă decisivă în tricoul lui Deportivo Alavés.
Valoarea lui Ianis Hagi este estimată de Transfermarkt la patru milioane de euro, jucătorul fiind legitimat în Scoția, la Glasgow Rangers, dar împrumutat în Spania, la Deportivo Alavés, după ce nu a reușit să confirme la clubul său, fiind greu încercat de accidentări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net