VIDEO. Messi a sărit la bătaie pe teren. A lovit un adversar și i-a băgat mâna în gât

Ultima actualizare:

Lionel Messi a oferit momente care au lipsit până acum în cariera lui. La meciul Argentina - Uruguay 0-2, starul argentinian a sărit la bătaie în minutul 20, când Rodrigo De Paul şi Mathias Oliveira s-au luat la ceartă, scrie adevărul.ro.

Lionel Messi a sărit la bătaie Foto: Getty Images
Lionel Messi a sărit la bătaie Foto: Getty Images

Messi și-a lovit adversarul 

În minutul 20, Rodrigo De Paul și Mathias Olivera au avut un schimb dur de replici, moment în care Messi a intervenit și i-a luat apărarea celui care este supranumit, culmea, "bodyguard-ul său".  Messi s-a dus "glonț" la fundașul lui Napoli, căruia i-a aplicat prima dată un cot în piept, iar imediat după l-a strâns de gât. Deși era pasibil de eliminare, campionul mondial a scăpat basma curată și nu a văzut nici măcar galben. 

Momentele în care Messi își agresează adversarul, precum modul în care au ripostat asupra lui fotbaliștii uruguayeni până la fluierul final, se pot vizualiza în videoclipul de mai jos.

Meciul, plin de certuri între jucători 

Prefer să nu spun ceea ce cred despre unele gesturi. Dar acești tineri trebuie să învețe să arate respect celor mai mari decât ei. Jocul a fost întotdeauna intens și greu, dar mereu a fost vorba de respect. Ei trebuie să învețe un pic”, a declarat, după meci, Lionel Messi, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano pe Twitter.

Ronald Araujo a deschis scorul în minutul 41, în timp ce Darwin Nunez a stabilit scorul final în minutul 87. Pe lângă cele două goluri ale oaspeţilor, meciul a fost plin de certuri între jucătorii celor două echipe, iar o fază din minutul 20 l-a avut în prim-plan chiar pe Lionel Messi.

Ce a declarat Leonel Messi despre viitorul său

„Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din Miami pentru tratamentul pe care l-am primit în aceste luni… atât eu, cât şi familia mea. M-aţi făcut să mă simt ca acasă. Este un oraş în care mă simt foarte bine, aşa că vă mulţumesc foarte mult!

Suntem împreună de foarte puţin timp, dar deja am câştigat un trofeu. Este ceva important pentru ceea ce urmează anul viitor, ne dă posibilitatea de a juca în turnee importante. Anul viitor va fi mult mai bun, vom continua să ne bucurăm, vom continua să câştigăm titluri şi sper că ne veţi fi alături aşa cum aţi făcut-o în aceste luni. Este grozav să vă avem în preajmă”, a declarat Lionel Messi, potrivit ole.com.ar.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net