Misterul morții lui Diego Armando Maradona. Noua ipoteză privind decesul celui considerat cel mai mare fotbalist din istorie

Diego Armando Maradona a murit în noiembrie 2020, la vârstă de 60 de ani, după ce ar fi luat o supradoză de cocaină și ar fi făcut infarct. Acum, la trei ani și cinci luni de la decesul care a cutremurat lumea fotbalului, a apărut o nouă expertiză medico-legală care răstoarnă totul în cazul morții idolului argentinian.

Nouă ipoteză despre cauza morții lui Diego Maradona / foto: GettyImages
Nouă ipoteză despre cauza morții lui Diego Maradona / foto: GettyImages

Noua ipoteză privind decesul marelui fotbalist

Diego Maradona s-a stins din viață în urmă cu trei ani, dar moartea sa stârnește în continuare numeroase controverse și întrebări. Luni, 29 aprilie 2024, un expert legist a scos la iveală un nou raport privind decesul marelui fotbalist. Prin urmare, situația ar putea fi schimbată în totalitate de contraexpertiza publicată de acesta. Pentru moartea lui Diego Maradona au fost învinuite nu mai puțin de opt cadre medicale și urmează să fie judecate pe data de 4 iunie 2024.

Leopoldo Luque, neurochirurgul fostului mare fotbalist, considerat în prezent alături de alți șapte medici responsabili de deces, a solicitat unui expert medico-legal să efectueze o investigație cu scopul de a contesta examenul medical care a fost făcut după moartea lui Diego Maradona, în 2020.

Medicul legist Pablo Ferrari a întocmit un nou raport medico-legal, care a fost publicat luni. Potrivit raportului, Diego Maradona avea ritm cardiac neregulat și ridicat, care putea fi de origine naturală sau putea fi rezultatul unor factori externi, precum cocaina, drog de care fostul mare fotbalist a făcut abuz în trecut.

Așadar, argentinienii iau în calcul și varianta ingerării unor substanțe toxice, nu a consumului de cocaină. Dacă această ipoteză va fi luată în calcul, ar putea însemna o răsturnare de situație în cazul morții legendei fotbalului.

Copiii lui Maradona au cerut ca rămăşiţele lui să fie transferate într-un mausoleu

Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, decedat în 2020, au cerut justiției să fie transferate rămășițele tatălui lor dintr-un cimitir privat într-un mausoleu din cartierul Puerto Madero, în apropiere de centrul capitalei Buenos Aires, „pentru ca toţi argentinienii şi cetăţenii lumii să poată aduce un omagiu celui care a fost cel mai mare idol al Argentinei”.

Petiţia este semnată de fiicele acestuia: Dalma, Gianinna şi Jana, precum şi de fosta sa prietenă Veronica Ojeda, mama fiului său cel mic, Diego Junior, relatează adevărul.ro. Rămășițele marelui fotbalist se află în prezent în cimitirul privat din Bella Vista, în suburbiile capitalei Argentinei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net