Suma consistentă pe care o primește Farul pentru parcursul european

Ultima actualizare:

Grație parcursului său european, de până acum, Farul Constanța și-a asigurat deja un bonus consistent în fotbal. Mulțumită calificării în play-off-ul din Conference League, echipa lui Gheorghe Hagi va încasa 750.000 de euro, cărora li se poate adăuga suma de 260.000 de euro - un bonus acordat fiecărei campioane care nu ajunge în grupe. Dacă va intra în grupe, partea financiară va crește considerabil, chiar până spre trei milioane de euro.

image

Cel mai recent, formația constănțeană și-a asigurat prezența, miercuri, în play-off-ul Conference League, câştigând şi manşa secundă cu Flora Tallinn, în deplasare, scor 2-0, în turul trei preliminar al competiţiei. În tur, scorul înregistrat a fost 3-0 pentru gruparea românească. 
Mai departe, Farul o va întâlni în play-off-ul Conference League, ultimul tur înainte de faza grupelor, pe cea care va pierde duelul dintre FK Qarabağ și HJK Helsinki, încheiat 2-1 în manșa din tur, meci contând pentru turul al treilea din Liga Europa.

Sumele de bani puse în joc 

Mai departe, potențialul financiar din Conference League este generos. Dacă pentru calificarea în play-off suma standard este 750.000 de euro iar pentru cea în grupe se ajunge la 2.940.000 de euro, mai departe lucrurile rămân motivante. O victorie în faza grupelor se premiază cu 500.000 de euro, iar un egal se remunerează cu 166.000 de euro. Echipele care vor reuși să încheie grupele pe primul loc se vor alege cu 600.000 de euro, iar cele care vor ocupa locurile secunde cu 325.000 de euro. Calificarea în optimile de finală mai înseamnă și ea 300.000 de euro, cea în sferturi atinge un milion de euro, în vreme ce semifinalele înseamnă două milioane de euro. Dacă formația care se califică în finală are trei milioane de euro asigurate, aceea care va ridica trofeul deasupra capului va avea cinci milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net