Tragedie în primul eșalon spaniol: un om a murit la un meci de fotbal

Meciul dintre Real Sociedad și Mallorca, disputat miercuri, în primul eșalon spaniol a fost prilejul unui episod tragic, petrecut în tribunele stadionului.

Meciul dintre Real Sociedad și Mallorca a fost „umbrit” de o tragedie (FOTO: EPA)
Meciul dintre Real Sociedad și Mallorca a fost „umbrit” de o tragedie (FOTO: EPA)

Un suporter al echipei gazdă a murit, cu puțin timp înainte de începerea partidei. Dat fiind evenimentul trist, startul meciului a fost amânat și partida a început cu o întârziere de câteva minute, Real Sociedad dedicând victoria cu 1-0 suporterului care nu mai este printre noi. „Putere şi curaj familiei din partea întregii echipe. Acest succes îl dedicăm suporterului decedat”, a declarat antrenorul Imanol Alguacil.

Tragedia nu a rămas trecută cu vederea nici de unul dintre fotbaliștii lui Real Sociedad, care a trimis gânduri bune familiei îndoliate. „În viaţă, sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul. În această seară, în numele clubului aş dori să transmit condoleanţe familiei fanului decedat”, a adăugat Mikel Merino, unicul marcatori al meciului. 

Al doilea deces pe același stadion, în doar un an

Nici clubul nu a rămas impasibil în fața evenimentului nefericit, revenind cu o declarație, după meci. „Regretăm decesul suporterului care a fost evacuat înainte de începerea meciului de astăzi. Victoria din seara asta este pentru tine. Odihneşte-te în pace”, a transmis Real Sociedad prin intermediul unui comunicat.

Presa locală a notat că era vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a suferit un infarct, în timp ce se afla în tribunele stadionului Anoeta. În ciuda încercărilor medicilor, omul nu a putut fi resuscitat. Acesta este al doilea deces, din acest an, înregistrat în tribunele stadionului Anoeta.

În ceea ce privește parcursul sportiv în Spania, Real Sociedad de află pe podiumul din La Liga, la doar șase puncte distanță de liderul Real Madrid, având un bilanț de șapte partide câștigate, o remiză și două meciuri pierdute. De cealaltă parte, Mallorca ocupă poziția a 15-a din 20 posibile, după două victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net