Unde se pot vedea meciurile de joi din Conference League

Ultima actualizare:

Avem o zi plină de meciuri europene azi. Toate cele patru echipe din Conference League vor juca în prima manșă a turului doi preliminar. Două acasă și două în deplasare. Iată cele mai importante date despre aceste meciuri.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi din Superligă s-a încheiat 2-2 (FOTO: Sportpictures)
Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi din Superligă s-a încheiat 2-2 (FOTO: Sportpictures)

Saburtalo Tbilisi – FCSB. Programat în Georgia, de la ora 19.00, meciul de debut al bucureștenilor în actuala ediție a cupelor europene se anunță mai dificil decât se gândeau ”roș-albaștrii” la început, mai ales din cauza formei slabe arătate în meciul cu ”U” Cluj din prima etapă a campionatului. Cu amintirea rușinii pățite anul trecut, când au fost eliminați de Şahtior Karaganda, jucătorii lui Toni Petrea ar vrea să ia o opțiune importantă de calificare încă din primul meci, astfel încât returul programat joia viitoare, de la ora 20.30, la București, să fie doar un meci de antrenament. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 și pe Digi Sport 1.

CFR Cluj - Inter Escaldes. De la ora 20.30, campioana României va primi vizita formației Inter Escaldes, aceasta fiind prima echipă din Andorra ca va juca un meci oficial în țara noastră. Chiar dacă diferența de valoare dintre cele două echipe este imensă (CFR e cotată la 29,56 milioane de euro, iar Inter la 2,63 milioane de către transfermarkt), antrenorul românilor, Dan Petrescu, a atras deja atenția asupra forței adversarei. O formație formată din mulți jucători care au trebuit probabil să se învoiască de la serviciu pentru a ajunge în România. Dacă va fi un chin sau un festival de goluri vom vedea pe Digi Sport 2 și pe Prima Sport 2.

Meciul dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana va fi transmis pe Youtube

Sepsi - Olimpija Ljubljana. De la ora 21.00, noul stadion de la Sfântu Gheorghe va găzdui unul dintre cele mai importante meciuri din istoria orașului. Slovenii de la Olimpija Ljubljana sunt o formație periculoasă, dar forma deosebită traversată de jucătorii antrenați de Cristiano Bergodi ar putea face ca echipa noastră să își îndeplinească obiectivul și nu doar să obțină victoria în acest prim meci din cupele europene, dar și să reușească să treacă în turul al treilea după returul de săptămâna viitoare. Chiar dacă este cel mai echilibrat meci din această seară, nici o televiziune nu îl va transmite în direct. Drept urmare, va fi transmis pe pagina de Youtube a clubului.

Vllaznia - Universitatea Craiova. După startul greoi din campionat, unde au terminat la egalitate, 2-2, cu Sepsi, după ce au condus cu 2-0, oltenii antrenați de Laszlo Balint vor avea parte de un nou meci foarte greu, în Albania. Dacă pe vremuri echipele din această țară erau sparring-partneri pentru formațiile noastre (cu excepția numită 17 Nentori Tirana, care i-a provocat lui Dinamo una dintre rușinile istorice ale anilor ’80), acum orice partidă cu albanezii pare un derby. De la ora 22.00, craiovenii vor juca în deplasare, cu Vllaznia, un rezultat bun fiind obligatoriu pentru ca românii să poată aborda returul de joia viitoare cu șanse de calificare. Meciul de diseară va putea fi urmărit în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Meciurile de azi din Conference League

19.00 Saburtalo - FCSB – Prima Sport 1, Digi Sport 1

20.30 CFR Cluj - Inter Escaldes – Prima Sport 1, Digi Sport 1

21.00 Sepsi - Olimpija Ljubljana – Youtube

22.00 Vllaznia - Universitatea Craiova – Prima Sport 1, Digi Sport 1

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net