Villarreal, surpriza sferturilor Ligii Campionilor. Când se decid următoarele meciuri

Villarreal și Chelsea sunt ultimele echipe care s-au alăturat seriei de formații calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după cele din urmă meciuri de play-off, disputate miercuri.

Villarreal a eliminat-o pe Juventus (FOTO: EPA)
Villarreal a eliminat-o pe Juventus (FOTO: EPA)

Villarreal a fost o surpriză a play-off-ului, căci după egalul din tur (1-1), s-a impus cu 3-0 în fața lui Juventus. Reușita a fost cu atât mai mare, cu cât s-a petrecut chiar la Torino, victoria fiind adjudecată abia spre finalul meciului. Cel care „a spart gheața” a fost Gerard Moreno, printr-un penalti (78'), apoi Pau Torres a mărit avantajul, fiind mai mult surprins și lovit de mingea care a ricoșat în poartă (85'), iar în cele din urmă Arnaut Danjuma a închis meciul (90+2', pen.).

De asemenea, deținătoarea trofeului, Chelsea Londra, și-a păstrat avantajul din tur (2-0), în fața lui OSC Lille, plecând învingătoare și din deplasare (1-2). Deși francezii au deschis scorul Burak Yılmaz (38', pen.), Christian Pulisic (45+3') și César Azpilicueta (71') au întors meciul, coducându-și echipa în următoarea fază a competiției.

Când aflăm partidele din sferturi

Mai departe, tragerea la sorți de la Nyon, programată vineri, la ora 13.00, ne va dezvălui meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, hotărându-se tabloul penultimului act și fiind desemnată gazda finalei.

În faza curentă a competiției sunt trei echipe din Anglia, tot atâtea din Spania, una din Germania și una din Portugalia, fără să existe restricții în vederea tragerii la sorți – orice echipă poate juca împotriva oricăreia dintre celelalte șapte.

Formațiile calificate în sferturile de finală sunt Villarreal, Chelsea, Liverpool, Bayern München, Manchester City, Real Madrid, Atlético Madrid şi Benfica Lisabona.

Sferturile de finală vor avea cele două manșe pe 5/6 aprilie și 12/13 aprilie, iar semifinalele pe 26/27 aprilie și 3/4 mai. În cele din urmă, ultimul act a competiției se va disputa pe 28 mai, la Paris, pe stadionul Parc des Princes.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net