Lovitură dură pentru Simona Halep! Se întâmplă pentru prima dată în ultimii 10 ani

Ultima actualizare:

Lovitură extrem de dură pentru Simona Halep. Sportiva, în vârstă de 31 de ani, nu mai este cea mai bine clasată româncă în ierarhia WTA, ea fiind depășită de Irina Begu (32 de ani). Niciodată nu i s-a mai întâmplat Simonei acest lucru în ultimii 10 ani.

Simona Halep nu mai este cea mai bine clasată româncă în ierarhia WTA. Foto: Click.
Simona Halep nu mai este cea mai bine clasată româncă în ierarhia WTA. Foto: Click.

Irina Begu a trecut peste Simona Halep în clasamentul WTA, acesta fiind prima dată în ultimii 10 ani în care constănțeanca este depășită de o conațională.

Motivul pentru care Simona Halep trece prin această cădere în clasamentul WTA

Căderea Simonei Halep este ușor explicabilă, iar constănțeanca nu prea avea ce să facă ca să împiedice această situație negativă. Mai ales că, situația este cauzată de suspendarea provizorie dictată de Agenția de Integritate a Tenisului. Astăzi, a fost dată publicității o actualizare a topului WTA, iar constănțeanca a mai pierdut patru poziții, fiind acum pe locul 30, cu 1350 de puncte.

Irina Begu a urcat opt poziții, acum ocupând locul 27

Pe de altă parte, Irina Begu a fost ajutată să urce în clasament de performanța obținută la turneul pe zgură de la Madrid, competiție în care a reușit să ajungă în sferturile de finală. Astfel, Begu a urcat opt poziții și este acum pe locul 27 al clasamentului WTA. Nu este cea mai bună clasare a tenismencei. Aceasta a ocup locul 22 în acest clasament, în august 2016.

  „Nu o pot contrazice pe Simona Halep! Sunt de acord cu nemulțumirea ei"

Srinivasan Saimani, un avocat sportiv celebru, i-a dat dreptate Simonei Halep atunci când aceasta s-a declarat nemulțumită din cauza faptului că procesul ei de dopaj încă nu a început.

Nu o pot contrazice pe Simona Halep! Sunt de acord cu nemulțumirea ei, în principiu! Eu însumi am reprezentat sportivi în chestiuni în care procedurile au înregistrat întârzieri semnificative de la data emiterii notificării de acuzare. De partea cealaltă, vorbim despre un sistem supraîncărcat, care lucrează peste program pentru a gestiona numărul de cazuri anti-doping.

Reglementările prevăd includerea perioadei de suspendare provizorie în sancțiunea finală, dar asta nu compensează timpul pierdut în așteptarea deciziei, departe de antrenamente și competiții”, a scris avocatul sportiv pe contul său de Twitter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net