Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep. Colaboratorul ei rupe tăcerea: „Cu siguranţă nu este acesta...”

Ultima actualizare:

Kinetoterapeutul și preparatorul fizic care a colaborat cu Simona Halep, care este suspendată pentru dopaj, vine cu noi dezvăluiri legate de cazul jucătoarei de tenis din Constanța.

Simona Halep este suspendată pentru dopaj / sursa FOTO: Facebook
Simona Halep este suspendată pentru dopaj / sursa FOTO: Facebook

Dragoş Luscan este de părere că Simona Halep va fi declarată nevinovată, dar și despăgubită de WTA pentru „umilința” pe care a trăit-o în ultimele șase luni.

S-a scurs aproape opt luni de când Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial. Fostul număr 1 WTA este acuzată că a folosit substanțe interzise pentru a își crește performanța.

Simona Halep a fost depistată pozitiv după meciul pierdut în primul tur la US Open 2022, pe 29 august, în compania Dariei Snigur, din Ucraina, scor 2-6, 6-0, 4-6. În sângele sportivei din România a fost găsită o cantitate foarte mică de Roxadustat, substanță interzisă prin regulament de WADA.

Peste 2 luni, în octombrie, jucătoarea de tenis din România a emis un comunicat pe rețelele de socializare și a anunțat că a fost depistată pozitiv. Nimeni nu știe, totuși, când Simona Halep va reveni pe teren. Dargoș Luscan, fost colaborator în staff-ul lui Halep, este de părere că sportiva ar trebui despăgubită, dacă este acuzată pe nedrept.

E una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă.

Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a declarat Dragoș Luscan, potrivit As.ro.

Simona Halep nu și-a pierdut optimismul

Chiar dacă verdictul în cazul ei întârzie, Simona Halep nu și-a pierdut optimismul. Se antrenează intens în continuare și le transmite fanilor gânduri pozitive.

De curând, Simona a ieșit la o plimbare cu o prietenă și a imortalizat momentul. A postat pe Instagram o fotografie încântătoare, alături de care a postat și un citat din Charlie Chaplin, renumitul actor, comediant și regizor englez.

„O să realizezi că viața merită trăită dacă doar zâmbești”, a transmis Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net