Veste proastă pentru Simona Halep! Sportiva a făcut anunțul: „E teribil de dezamăgitor”

Ultima actualizare:

Problemele Simonei Halep par să fie fără sfârșit, iar tenismena româncă s-a lovit acum de o nouă amânare, din motive ce au rămas nespecificate. Agenția Internațională a Integrității în Tenis nu reușește să dea un verdict în acest caz contrversat de luni de zile, iar Simona Halep rămâne departe de terenul de tenis.

Verdictul în cazul Simonei Halep, amânat din nou
Verdictul în cazul Simonei Halep, amânat din nou

Calvarul Simonei Halep pare să fie fără sfârșit, iar tenismena româncă s-a lovit acum de o nouă amânare, din motive ce au rămas nespecificate.

Se pare că Agenția Internațională a Integrității în Tenis nu reușește să dea un verdict în acest caz contrversat de luni de zile, iar Simona Halep rămâne nevoită să stea departe de terenul de tenis, în timp ce poziția ei în clasamentul internațional este în cădere liberă.

Deși Agenția Internațională a Integrității în Tenis trebuia să ajungă la o decizie la 2 săptămâni de la audierea Simonei Halep (care a avut loc, oricum, foarte târziu), se pare că organizația încă nu reușește să ajungă la o decizie, deși intrăm în luna septembrie.

Reacția Simonei Halep la noua amânare a verdictului

Tenismena româncă a avut o reacție îndurerată față de situația fără precedent în care se află. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, ea a scris: „Astăzi am aflat că decizia așteptată în această săptămână a fost amânată din nou. E teribil de dezamăgitor, pentru că, după cum am spus, tot ceea ce cer este să fiu judecată. E dificil să explic costul emoțional pe care mi l-au adus și continuă să mi-l aducă aceste amânări”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

”Eu am oferit tenisului viața mea. Am respectat tenisul 100% prin tot ce am făcut: prin felul cum am trăit, prin felul cum am muncit pe teren, cum am jucat toate meciurile și disciplina pe care am avut-o ani de zile.

Mă bucur să văd că oamenii apreciază acest lucru și au rămas cu această părere despre mine, indiferent de ce s-a întâmplat în ultimul an și sunt mândră că am putut să am o carieră atât de frumoasă, de plină de rezultate și atât de curată”, a mai spus Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net