Actor celebru, transportat la spital după ce a căzut de pe scenă. Ținea un discurs despre inteligența artificială, în momentul tragediei

Ultima actualizare:

Aflat săptămâna trecută pe scena Arenei O2 din Londra, unde tocmai ce terminase un discurs despre pericolele asociate inteligenţei artificiale (AI), actorul şi prezentatorul britanic Stephen Fry, în vârstă de 66 de ani, a avut parte de un accident teribil. Vedeta a căzut de pe scenă de la aproape doi metri înălțime și a fost transportat de urgenţă la spital cu răni la coaste şi la picioare.

Actorul Stephen Fry a fost transportat de urgență la spital / Foto: Adevărul/Facebook
Actorul Stephen Fry a fost transportat de urgență la spital / Foto: Adevărul/Facebook

Săptămâna trecută, Stephen Fry, în vârstă de 66 de ani, tocmai ce terminase discursul despre pericolele asociate inteligenţei artificiale (AI) în cadrul Festivalului CogX la Arena O2 din Londra, când a căzut de pe scenă și a fost transportat de urgenţă la spital cu răni la coaste şi la picioare, după ce s-a prăbușit de la aproape doi metri înălţime.

„Era prea întuneric şi nu părea să fie o balustradă. El a căzut de la doi metri, pe podea. Părea rănit deoarece a trebuit să plece într-un scaun cu rotile”, a declarat o sursă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Nu se cunoaște starea actuală a sănătății actorului

Thanks to everyone who joined us at CogX Festival’s 7th AI & Transformational tech event at London’s iconic O2 arena.Watch our quick Day 3 recap and visit our website to be the first to hear about our plans to make it even bigger and better next year!https://t.co/K1fBIE0R0G pic.twitter.com/IqRwpRwwiZ

— CogX Festival (@CogX_Festival) September 20, 2023

Accidentul a avut loc joi săptămâna trecută și deocamdată nu se ştie dacă actorul se află în continuare în spital, dar de la accident, actorul şi prezentatorul britanic nu a mai publicat niciun mesaj pe reţelele sociale. Consiliul local din Greenwich a fost informat cu privire la acest eveniment și ia în considerare deschiderea unei anchete pentru a stabili cauzele precise ale căderii lui Stephen Fry. Tototdată, organizatorii evenimentului și autoritățile investighează împrejurările exacte în care a avut loc incidentul.

„Ne gândim la el și îi dorim o recuperare rapidă. Am deschis propria noastră anchetă și pănâ atunci nu putem oferi mai multe detalii”, au declarat organizatorii.

În discursul său, Stephen Fry a spus că acesta este un „moment ciudat pentru a fi în viaţă”, după ce a prezentat spectatorilor modul în care vocea i-a fost clonată şi folosită într-un documentar fără permisiunea lui. 

„Nu am rostit niciun cuvânt acolo - a fost o maşină. Da, m-a şocat. Ei au folosit (vocea mea din) lectura celor şapte volume ale cărţilor (din seria) «Harry Potter», iar din acel set de date a fost realizată o (versiune) AI a vocii mele şi a fost creată acea nouă naraţiune”, a spus el publicului prezent la eveniment.

image
image
image
image
image
image
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png
banner ioana nastase png