Actriță faimoasă, dezvăluire cutremurătoare! Soțul a încercat s-o ucidă când era însărcinată: „M-a lovit până am căzut la pământ”

Ultima actualizare:

Actrița și cântăreața americană Doris Day a murit în 2019, la vârsta de 97 de ani. A avut o pneumonie de care nu a mai scăpat. A avut o viață greu încercată, puțini știind faptul că soțul ei a încercat să o omoare atunci când era gravidă.   

Actriță faimoasă, dezvăluire cutremurătoare. Foto: colaj/pinterest
Actriță faimoasă, dezvăluire cutremurătoare. Foto: colaj/pinterest

Trombonistul Al Jorden era înalt și curtenitor, iar adolescenta Doris s-a îndrăgostit pe loc de muzicianul de 23 de ani. Cei doi au devenit un cuplu, iar gelozia pe care Al o afișa tot mai des i se părea măgulitoare tinerei de numai 16 ani. Însă căsnicia celor doi a marcat începutul problemelor pentru Day.

A doua zi după nuntă, Doris a primit un cadou de la managerul lui Jorden, momentul în care iadul s-a declanșat pe pământ. „În secunda în care am ajuns acasă, m-a apucat de braț și m-a lovit în față. Am încercat să mă protejez cu mâinile, dar el mă izbea de mobilă și continua să mă lovească.

Mă făcea «târfă nenorocită» și mă lovea până am căzut la pământ. Un minunt mai târziu, Jorden a izbucnit în lacrimi și a început să-și ceară iertare: «Te rog, iartă-mă! Te iubesc prea mult. Nu trebuia să te lovesc. Dar nu suport ca altcineva să se uite la tine!»”.

Soțul actriței nu își dorea copilul 

Doris a rămas însărcinată în timp ce era căsătorită și a vrut să nască, dar Jorden a forțat-o să facă un avort. Mama ei l-a amenințat că îl va ucide dacă o pune pe fiica ei să o facă, așa că Jorden a susținut că nu era copilul lui. A bătut-o atât de rău pe Doris încât aproape că a avut un avort spontan.

Dar ea nu l-a părăsit nici atunci. Cu patru zile înainte de nașterea copilului, în timp ce se aflau în mașină, el a îndreptat pistolul spre stomacul ei și a plănuit să-și ducă la îndeplinire planul de a-l ucide pe copil și apoi pe el însuși. Ea a reușit să-l descurajeze de la această intenție, iar el a bătut-o până acasă.

Cumva s-a salvat și după câteva zile l-a născut pe băiatul Terry. Apoi, Al a plecat într-o călătorie și i-a spus că nu îi vrea acasă când s-a întors. Mama lui Doris le-a găsit un apartament în care să se mute, dar după ce Jorden a reapărut, Doris l-a iertat. A continuat să o abuzeze, iar Doris a lăsat grija copilului în seama mamei.

Doris Day s-a căsătorit cu saxofonistul George Vidle

Ea nu și-a găsit fericirea nici în cea de-a doua căsătorie, cu saxofonistul George Vidler. S-a căsătorit cu el în 1946. Doris a anunțat apoi că va înceta să cânte și se va dedica în întregime familiei ei. Cu toate acestea, a acceptat o performanță într-o emisiune de televiziune cu o audiență de milioane, unde a fost remarcată de un agent de film Al Levy.

Când ea i-a cerut soțului ei să le găsească o casă în Los Angeles, acesta a găsit o rulotă într-un cartier plin de dealeri, droguri și delincvenți. Vidler nu a vrut să locuiască împreună cu mama și fiul lui Doris, așa că actrița i-a cerut agentului ei să-i găsească un loc de muncă într-o cu totul altă parte a Statelor Unite. Așa că, a plecat la New York, împreună cu mama și fiul ei, și a divorțat de cel de-al doilea soț după doar opt luni de căsătorie.

Doris Day a primit două stele pe Hollywood Walk of Fame

La 8 ani, și-a dat seama că părinții ei nu se înțelegeau deloc, după cum chiar Doris Day a scris în cartea sa „Doris Day: Her Own Story”. Conform celor publicate de Mirror, actrița a început să cânte la 16 ani cu un anume Barney Rapp și trupa sa. Rapp a fost cel care a convins-o pe vedeta de peste ocean să-și schimbe numele din Doris Kappelhoff în Doris Day. 

Ea a fost una dintre cele mai populare actrițe americane din anii XNUMX și începutul anilor XNUMX, construindu-și o imagine publică despre ea însăși ca „fata tipică de alături” pe care regizorii i-au cerut-o în fiecare proiect. Filme precum „Pillow Talk”, „Tea for Two”, „Love Me or Leave Me” sunt doar câteva dintre filmele pentru care publicul își amintește de ea.

A primit două stele pe Hollywood Walk of Fame, una pentru activitatea în film și una pentru cea în muzică. Activismul lui Day a fost recunoscut oficial în 2004, când președintele George W. Bush i-a acordat Medalia Prezidențială pentru libertate, pentru munca sa în numele bunăstării animalelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net