Kate Beckinsale, „regina” covorului roșu la Festivalul de Film de la Veneția! A purtat o ținută sexy

Toată lumea a vorbit despre ea! Kate Beckinsale (50 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, la cea de-a 80 ediția a Festivalului de Film de la Veneția, duminică seară. Actrița a optat pentru o rochie transparentă, de culoare neagră, pe dedesubtul căreia a purtat un body auriu și foarte decoltat.

Kate Beckinsale, într-o rochie transparentă, Festivalul de Film de la Veneția. Septembrie 2023
Kate Beckinsale a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția (Foto: GettyImages)

 În picioare, focoasa șatenă a avut o pereche de sandale cu platformă extrem de înaltă. Starul britanic, care se laudă cu o avere de 25 de milioane de dolari, nu a lăsat prea mult loc imaginației cu ținuta super sexy, relatează tabloidul Daily Mail. Kate Beckinsale are o fiică, pe Lily Mo Sheen (24 de ani), din relația cu fostul iubit, Michael Sheen. A fost căsătorită cu Len Wiseman, de care a divorțat în 2019, iar în prezent este singură, dar s-a zvonit că a pus ochii pe actorul Matt Atwater.

Kate Beckinsale a purtat o ținută transparentă (Foto: GettyImages)
Kate Beckinsale a purtat o ținută transparentă (Foto: GettyImages)

Kate Beckinsale s-a transformat în influenceriță pe Instagram

Kate nu a mai jucat într-un film de succes de peste un deceniu, atunci când a apărut în pelicula „Total Recall: Memorie programată”. Chiar și așa, actrița britanică nu o duce deloc rău. Asta pentru că s-a transformat într-o adevărată influenceriță, pe rețeaua socială Instagram, acolo unde are peste 5 milioane de fani. Conform presei internaționale, ea câștigă în jur de 39.000 de dolari pe o singură postare.

Kate Beckinsale se poate considera o adevărată norocoasă, căci locuiește într-o vilă de 5 milioane de dolari, în Hollywood Hills, și are ca vecini cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, printre care Leonardo DiCaprio, Jerry Seinfeld și Jennifer Aniston.

Kate Beckinsale câștigă aproximativ 2 milioane de dolari pe an, întrucât are o mulțime de contracte cu branduri care o plătesc pentru a le face reclamă pe rețelele sociale, iar pe covorul roșu poartă doar designeri care o sponsorizează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net