Actrițele de la Hollywood impun reguli stricte atunci când filmează scene de sex! Margot Robbie refuză săruturile reale

Scenele de sex pot părea fierbinți și par că decurg natural pe ecran, dar în culise e vorba de multă muncă și de o echipă uriașă. Pe lângă asta, divele de la Hollywood au o serie de reguli stricte și clauze în contract de la care nu se abat nici o clipă. Dacă nu le sunt respectate aceste indicații, actrițele refuză chiar și roluri mari.

Margot Robbie cu Leonardo DiCaprio, într-o scenă intimă, în filmul the Wolf of Wall Street
Margot Robbie a filmat scene de sex cu Leonardo DiCaprio, în 2013 (foto: captură video)

Keira Knightley nu se mai dezbracă în filme

Keira Knightley topless într-un film
Keira Knightley nu se mai dezbracă precum o făcea în tinerețe (foto: captură video)

Keira Knightley (38 de ani) refuză să joace în scene intime, cu excepția cazului în care se respectă setul ei foarte specific de reguli. De asemenea, ea nu acceptă ca un bărbat să fie regizor în astfel de cazuri. Keira folosește, în general, dubluri în scenele nud. „Nu vreau să fiu în acele scene de sex oribile, în care toată lumea geme și e transpirată. Nu sunt interesată să fac asta. Mă simt foarte inconfortabil acum. Corpul ăsta a trecut prin două nașteri și aș prefera să nu stau goală în fața unui grup de bărbați”, a explicat Knightley, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Margot Robbie (33 de ani) este cunoscută pentru scenele intime cu Leonardo DiCaprio, în pelicula  „The Wolf of Wall Street”. Acum, actrița care joacă în „Barbie” a dezvăluit că are și ea reguli stricte când vine vorba de scenele de sex. „Mereu le spun colegilor mei, e ok să ne sărutăm, dar nu să folosim limba. Nici eu nu știam de această regulă înainte, dar acum o respect”, a explicat Margot, în emisiunea lui Graham Norton.

Phoebe Dynevor a jucat în „Bridgerton” (Foto: GettyImages)
Phoebe Dynevor a jucat în „Bridgerton” (Foto: GettyImages)

Phoebe Dynevor (28 de ani) a trebuit să filmeze câteva scene sexy în timpul primului sezon al serialului „Bridgerton” și spune că s-a simțit întotdeauna confortabil datorită „consilierei de intimitate” a serialului, Lizzy Talbot. Aceasta s-a asigurat că totul pare real și că actorii nu sunt expuși în vreun fel. Chiar dacă lucrurile au părut romantice în fața camerei, Dynevor spune că totul a fost întotdeauna planificat și repetat. „Am făcut scenele intime ca niște cascadorii”, a spus Phoebe pentru revista Glamour.

Phoebe Dynevor a fost protagonista unor episoade intime, în „Bridgerton” (Foto: captură video)
Phoebe Dynevor a fost protagonista unor episoade intime, în „Bridgerton” (Foto: captură video)

Olivia Wilde (39 de ani) nu acceptă să fie mai multe persoane la filmări, în ziua în care se toarnă episoade mai intime. „Oamenii își imaginează că este acest lucru cu adevărat plin de farmec și sexy, dar eu râd mereu pentru că, în realitate, sunt 50 de persoane în cameră. Te oprești și pornești, după cum îți dictează regizorul”, a declarat ea, pentru Fox News. Acum că este și ea regizoare, Olivia Wilde a mărturisit că scenele de sex se filmează doar cu 2-3 persoane pe platou, pentru ca actorii să se simtă confortabil.

Olivia Wilde s-a dezbrăcat de multe ori în filme (Foto: captură video)
Olivia Wilde s-a dezbrăcat de multe ori în filme (Foto: captură video)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net