Artista celebră care face sex oral dacă soțul spală vasele. Partenerul ei este unul dintre cei mai iubiți actori

Recent, în cadrul unui interviu pentru podcastul „Call Her Daddy” cu Alex Cooper, Katy Perry a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre relația sa cu actorul Orlando Bloom. Cântăreața a explicat că, actul de a face sex oral este adesea utilizat de ea ca o formă de recompensă pentru Bloom, dar doar după ce acesta își finalizează treburile casnice.

cuplu sex

„Acesta este limbajul meu de dragoste!"

Dacă cobor și bucătăria este curată, și tu ai făcut totul, și ai făcut toate vasele și ai închis toate ușile cămarei, ar fi bine să fii gata să-ți sug...,” a spus Perry, adăugând că acest comportament este modul ei personal de a-și arăta aprecierea.

Perry, în vârstă de 39 de ani, și Bloom, în vârstă de 47 de ani, sunt împreună de opt ani și sunt părinți ai unei fetițe, Daisy Dove, de patru ani. Cântăreața a explicat că, pentru ea, a-l vedea pe Bloom implicat în treburi casnice este o dovadă de afecțiune și angajament, și consideră că acest gest simplu este suficient pentru a-i demonstra iubirea.

Acesta este limbajul meu de dragoste! Nu am nevoie de un Ferrari roșu... Îmi pot cumpăra un Ferrari roșu”, a spus Perry, subliniind că simpla curățenie a casei este tot ce îi cere pentru a-și arăta afecțiunea. „Doar f-king vasele! O să-ți sug....! Este atât de ușor.”

A fost crescută într-o familie de pastori penticostali și a avut restricții neobișnuite

Katy Perry. Foto: Profimedia.
Katy Perry. Foto: Profimedia.

În continuarea interviului, Perry a abordat și alte aspecte ale relației ei, inclusiv preferințele ei în materie de parteneri. Artista a menționat că nu mai este atrasă de „narcisiști” și a subliniat importanța unui partener care ajută și sprijină.

Pe lângă discuțiile despre viața personală, Perry a reflectat și asupra educației sale conservatoare. A dezvăluit că a fost crescută într-o familie de pastori penticostali și a avut restricții neobișnuite, cum ar fi interdicția de a consuma cereale Lucky Charms din cauza convingerilor religioase legate de noroc. De asemenea, a recunoscut că nu știa cum să folosească un tampon în adolescență, subliniind astfel contrastul dintre educația ei strictă și viața liberă pe care o trăiește acum.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au întâlnit în 2016 și s-au logodit în 2019. Au devenit părinți un an mai târziu și continuă să împărtășească momente speciale în viața lor. Recent, Perry a postat pe Instagram o serie de fotografii cu Bloom, subliniind dragostea și legătura lor specială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net