Katy Perry, într-o fustă cât palma. S-a văzut tot

Katy Perry (39 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, în momentul în care a apărut într-o ținută sumară, la petrecerea organizată de ea în West Hollywood, vineri. Cântăreața a sărbătorit lansarea albumului „143”, îmbrăcată într-un compleu cu print de șarpe, format dintr-o fustă extrem de scurtă, un top minuscul și mănuși lungi.

Katy Perry, într-o fustă foarte scurtă cu print de șarpe, fotografiată ieșind dintr-o mașină
Katy Perry a făcut furori într-o ținută sexy (Foto: Profimedia)

Katy Perry, mai sexy ca niciodată

Fusta extrem de scurtă n-a reușit să-i acopere posteriorul (Foto: Instagram)
Fusta extrem de scurtă n-a reușit să-i acopere posteriorul (Foto: Instagram)

Ținuta excentrică i-a scos în evidență abdomenul plat și picioarele lungi. Artista americană, care se laudă cu o avere de 500 de milioane de dolari, a completat ținuta provocatoare cu o pereche de cizme înalte de culoare neagră, cu botul ascuțit. La eveniment au participat o serie de celebrități, printre care și prietena ei bună, Carmen Electra. Katy Perry este logodită cu celebrul actor britanic Orlando Bloom (47 de ani). Cei doi au împreună o fetiță pe nume Daisy Dove (3 ani).

Ce dietă urmează Katy Perry

Katy Perry a dezvăluit că își începe dimineața cu un pahar mare de apă. „Acesta este cel mai bun mod de a începe ziua. Știu că este un clișeu, dar cred că mulți dintre noi bem direct la cafea fără să bem măcar un pahar de apă înainte.”, a mărturisit Perry, pentru revista Women's Health. De asemenea, ea bea un pahar cu apă și oțet de mere sau o cană cu ceai fierbinte cu oțet de mere.

Dacă se pregătește pentru un turneu, ea mănâncă trei până la cinci mese mici pe zi. La micul dejun, consumă o banană și ouă fierte tari – „ceva care este ușor, dar care să-mi ofere energie pentru a-mi începe ziua”, spune ea. La prânz, preferă o salată cu carne sau o supă, optând pentru cea din urmă dacă este iarnă. Ea mănâncă cina între orele 18:00 și 20:00, iar aceasta constă, din nou, în salată sau supă. Dar, de două ori pe săptămână, își dă voie să consume paste.

 „Am început să mănânc mai devreme, dar asta doar pentru că fiica mea mănâncă mai devreme, ceea ce este grozav. Obișnuiam să iau cina după ora opt”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net