Ce mult a slăbit Katy Perry! S-a pozat în costum de baie, iar fanii au rămas mască

Ultima actualizare:

Katy Perry (39 de ani) a slăbit spectaculos în ultimii ani! Deși s-a zvonit că a folosit medicamentul injectabil Ozempic, la fel cum fac multe alte vedete, apropiații artistei susțin că ea a dat jos kilogramele în plus cu o dietă sănătoasă și cu mult sport.

Katy Perry, într-un costum de baie cu print de zembră, stând în genunchi pe plajă. August 2024
Katy Perry, mândră de silueta ei (Foto: Instagram)

Katy Perry, ajutată să slăbească de logodnicul ei, Orlando Bloom

Vedeta a luat în greutate pe timpul sarcinii, dar a urmat regimul alimentar și antrenamentele zilnice pe care le face logodnicul ei, Orlando Bloom (47 de ani), alături de care are o fetiță, Daisy Dove (3 ani). Recent, Katy Perry, care deține o avere de 350 de milioane de dolari, s-a pozat într-un costum de baie format din două piese, cu print de zebră.

Bronzată și mândră de silueta ei fără cusur, vedeta s-a pozat în genunchi pe plajă, iar fanii au lăudat-o pentru cât de mult a slăbit.

Katy Perry într-un trening albastru, în 2020
Așa arăta Katy Perry în 2020, la două luni după ce a născut (Foto: Profimedia/Arhiva Click!)

Cum se menține în formă Katy Perry

Katy Perry mănâncă doar carne slabă, precum pui și pește, legume la grătar sau la cuptor și fructe. Se ține departe de mâncarea procesată, iar ca gustări consumă nuci și semințe crude. În trecut, ea mânca foarte multe prăjeli și îi plăcea să bea și câte un cocktail, atunci când ieșea cu prietenele în oraș. Acum, Katy se ține de dietă și nu mai „calcă strâmb”, iar rezultatele se văd!

Ea adoră mâncărurile condimentate, puiul prăjit și dulciurile. Recent, a devenit mai disciplinată în ceea ce privește mâncarea și a decis să urmeze dieta lui Orlando Bloom. A făcut mai mult sport, pentru că vrea să susțină câteva spectacole de promovare a noului album, iar pentru asta și-a dorit să arate bine. Orlando a ajutat-o. Mănâncă și se antrenează exact ca el. A renunțat complet la alimentele procesate și la băuturile alcoolice.

Arată incredibil pentru că respectă cu strictețe acest stil de viață nou. Pierderea ei în greutate nu are legătură cu Ozempic sau cu alte medicamente. A muncit din greu și mănâncă sănătos!”, a declarat o sursă apropiată de Katy Perry, conform tabloidului britanic Daily Mail

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net