Boala lui Bruce Willis. Decizia soției cu 24 de ani mai tânără, după diagnosticul de afazie

Bruce Willis se bucură de tot sprijinul familiei sale în lupta cu diagnosticul de afazie, care l-a obligat să pună capăt carierei de actor mult mai devreme decât și-ar fi dorit atât el, cât și fanii. Actuala și fosta soție a starului au semnat împreună mesajul prin care a fost anunțată teribila veste, însă greul pare să apese pe umerii mai tinerei soții a celebrului actor, Emma Heming.

bruce willis sotie emma jpg
Emma Heming va rămâne alături de Bruce Willis după diagnosticul de afazie

Șocul a fost foarte puternic, dar Emma Heming Willis (43 de ani)  va face față. Jurnaliștii de la publicația „People” susțin că Emma va rămâne alături de soțul ei, în ciuda diagnosticului foarte dur, care l-a obligat pe Bruce Willis să-și încheie cariera de actor la numai 67 de ani.

Sigur că diagnosticul a fost dificil atât pentru Bruce, cât și pentru Emma, căci nu este deloc ușor să-ți vezi soțul ”în declin”, a explicat o sursă apropiată cuplului, pentru publicația citată.

Însă Emma a luat deja legătura cu cei mai buni medici și s-a asigurat că actorul va avea în permananță alături o asistentă.

 „Emma va rămâne cu Bruce” pentru fiicele lor, Evelyn (7 ani) și Mabel (10 ani), a spus aceeași sursă.

Citește și: Cauza apariții bolii lui Bruce Willis. Întâmplarea de acum 20 de ani, care ar fi declanșat afazia

Emma Heming Willis le-a mulțumit fanilor pentru susținere

Joi seara, Emma a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care le mulțumește fanilor și apropiaților actorului pentru susținerea lor. „Dragostea voastră, sprijinul vostru, compasiunea, rugăciunile mă ajută cu adevărat. Vă sunt recunoscătoare. Vă mulțumesc din inimă”, a scris modelul pe Instagram.

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie

Miercuri, anunțul retragerii lui Bruce Willis din motive medicale a avut efectul unei bombe. „Iubitul nostru Bruce se confruntă cu niște probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Prin urmare, după o analiză atentă, Bruce a decis să renunțe la această carieră care a însemnat atât de mult pentru el”, a scris familia actorului pe Instagram.

Mesajul a fost semnat de soția actorului, Emma Heming Willis, precum și de fosta soție a acestuia, Demi Moore, și de fiicele sale Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn.

Bruce Willis și Emma Heming s-au căsătorit în 2009 și au împreună două fiice.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare despre Bruce Willis. Boala a evoluat rapid

Ce este afazia

Potrivit specialiștilor americani, afazia apare adesea după un accident vascular cerebral sau un traumatism cranian și împiedică pacientul să comunice normal. „Îți poate afecta capacitatea de a vorbi, de a scrie și de a înțelege limbajul, atât vorbit, cât și scris”, explică ei.

Există diferite forme de afazie, mai mult sau mai puțin severe, dar toate sunt invalidante. Familia artistului nu a dat detalii despre tipul de afazie de care suferă Bruce Willis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG
Elena Basescu