Britney Spears, distrusă de divorț! Nimeni n-a recunoscut-o pe stradă

Britney Spears (41 de ani) a dezvăluit că anunțul divorțului de Sam Asghari (29 de ani) a fost un șoc pentru ea. Iar asta se vede cu ochiul liber. Zilele trecute, diva, care se laudă cu o avere de 60 de milioane de dolari, a fost văzută pe străzile din Los Angeles, nepieptănată și vizibil obosită, îmbrăcată într-o ținută neglijentă pe dedesubtul căreia nu a purtat sutien.

image

„După cum toată lumea știe, eu și Sam nu mai suntem împreună. 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru o relație, aşa că, sunt puţin şocată, dar ... nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea! Într-un mod telepatic am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima şi vă mulţumesc!”, le-a spus Britney celor 42 de milioane de fani pe care îi are pe Instagram.

„După șase ani de iubire și loialitate, eu și soția mea am decis să o luăm pe drumuri diferite. Ne vom respecta în continuare, iar eu îi doresc tot ce e mai bun pe lume”, a scris și Sam Asghari, tot pe Instagram.  

Britney Spears, fotografiată zilele trecute pe străzile din Los Angeles (foto Profimedia)
Britney Spears, fotografiată zilele trecute pe străzile din Los Angeles (foto Profimedia)

Sam Asghari crede că Britney Spears l-a înșelat

Sam Asghari și Britney Spears s-au căsătorit în 2022, mariajul lor durând doar 14 luni. Din păcate, divorțul lor pare să fie unul scandalos, întrucât antrenorul de fitness și actorul americano-iranian vrea bani de la artistă, deși cei doi au semnat un contract prenupțial. 

Surse apropiate de fostul cuplu au declarat recent că Sam Asghari a bănuit că diva l-a înșelat cu un angajat de la locuința din California de Sud, pe care o împărtășeau, și că are dovezi video.

Pentru Sam Asghari aceasta a fost prima căsnicie, dar anterior cântăreața a mai fost măritată cu Jason Alexander, în 2004, mariajul lor durând doar 55 de ore, apoi cu rapperul Kevin Federline, din 2004 până în 2007. Cu acesta din urmă are doi copii, pe Jayden (16 ani) și Sean (17 ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net