VIDEO Momentul în care Britney Spears a fost pălmuită de bodyguardul unui star din NBA: „Aproape m-a lăsat inconștientă”

Ultima actualizare:

Britney Spears a povestit cum a fost pălmuită de bodyguardul baschetbalistul Victor Wembanyama, în Las Vegas. Vedeta a depus și plângere în urma acestui incident, iar acum apar imagini cu acel moment, scrie adevărul.ro.

Britney Spears a fost pălmuită în Las Vegas Foto: Facebook
Britney Spears a fost pălmuită în Las Vegas Foto: Facebook

Cum s-a întâmplat incidentul 

Britney Spears a postat, vineri, 7 iulie, pe rețelele de socializare un text în care a relatat întreaga situație. Vedeta a povestit pe Instagram că l-a văzut pe baschetbalistul Victor Wembanyama la intrarea într-un restaurant și a mers la el să îl felicite pentru succesul său. Fiind gălăgie în local, Britney Spears l-a bătut pe umăr pentru a-l face atent, moment în care garda lui de corp a pălmuit-o pe artistă.

Clipul postat de TMZ surprinde momentul în care cântăreața se apropie de sportiv, dar un bodyguard o lovește. Imediat după asta, Britney strigă: „Asta e America! F*** you all”.

Ce a declarat Britney Spears

„Am decis să îl abordez și să îl felicit pentru succesul pe care îl are. Era foarte multă gălăgie, așa că l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenția. Am văzut declarația jucătorului care a spus că «l-am apucat pe la spate», însă doar l-am atins pe umăr.

Bodyguardul său m-a lovit peste față cu dosul palmei fără să se uite înapoi, în fața mulțimii. Aproape m-a lăsat inconștientă și a făcut ca ochelarii să îmi cadă de pe ochi", a declarat artista.

Imaginile s-au răspândit rapid pe internet 

Întregul moment a fost filmat, iar imaginile s-au răspândit rapid în presă și pe Internet. Britney Spears mărturisește că a fost șocată de gestul bodyguardului și mai ales că nu a făcut nimic cu rea intenție.

Britney Spears așteaptă scuze publice de la jucător și bodyguardul său

„Sunt asaltată tot timpul de oameni. De fapt, în acea seară am fost înconjurată de un grup de cel puțin 20 de fani. Securitatea mea nu a lovit pe niciunul dintre ei". 

Povestea este jenantă pentru a fi împărtășită, însă s-a scris deja despre asta. Cu toate astea, cred că e important să o împărtășesc și să transmit persoanelor publice să seteze un exemplu și să trateze pe toată lumea cu respect.

Prea multă violență fizică se desfășoară în această lume, des în spatele ușilor. Sprijin toate victimele și mă gândesc la voi toți. Încă nu am primit scuze publice de la jucător, bodyguardul său sau reprezentanții, sper să facă asta", a declarat Britney Spears. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net