Britney Spears a răbufnit după interviul oferit de fiul ei: «Tatăl tău nu a mai avut un job de 15 ani!»

Ultima actualizare:

Britney Spears a reacționat dur la afirmațiile făcute de fiul ei cel mic, Jayden, în cadrul unui interviu în premieră, pentru televiziunea australiană. Vedeta i-a reproșat băiatului că este lipsit de empatie și apoi a adus acuzații grave asupra lui Kevin Federline pe care l-a acuzat că nu a mai avut un job de 15 ani și că utilizează droguri în prezența copiilor. 

britney spears cu fiii ei jpg

Britney Spears l-a pus la punct pe fiul ei Jayden, 15 ani, după ce băiatul a făcut comentarii atât despre viața ei personală, cât și despre sănătatea mintală a acesteia, în cadrul unui interviu eveniment difuzat de televiziunea australiană. 

Citește și: Fiii lui Britney Spears, adevărul emoționant despre relația cu mama lor! Dezvăluiri în premieră
Jayden a dezvăluit că el și fratele său, Preston, 16 ani, nu au mai vizitat-o pe mama lor de luni de zile și nici nu au fost prezenți la nunta ei cu Sam Ashgari, deoarece starea ei psihică nu este una tocmai bună. De asemenea, băiatul a mai afirmat că nu a dorit să participe la ceremonia mamei sale cu noul partener, deoarece Britney nu a invitat întreaga familie, situație care nu a fost deloc pe placul adolescentului.

Nu rata nici: Fostul soț al lui Britney Spears, anchetat pentru furt de bijuterii

Kevin Federline a mai adăugat că cei doi copii ai lui Britney se simt foarte deranjați de faptul că Britney postează imagini nud cu ea pe social-media. 

Interesant și: Fostul soț al lui Britney Spears, condamnat la închisoare!

Britney îl dă vileag pe Kevin Federline. Acuzațiile grave aduse fostului soț

Artista a reacționat imediat la aceste afirmații și a clarificat aspectele care au pus-o, indirect, într-o lumină negativă. 

Britney a publicat pe social-media o declarație în care a adus acuzații grave lui Kevin Federline, despre care a afirmat că nu a mai avut un loc de muncă în ultimii 15 ani și că ea este cea care îl ajută financiar. Este posibil ca artista să facă aluzie la pensia alimentară ,stabilită inițial la 20.000 de dolari și suplimentată în 2019, pe care o achită lunar lui fostului soț. 

De asemenea, Britney Spears a adus discuție și educația pe care Federline o oferă celor doi băieți. Vedeta l-a acuzat pe fostul partener că fumează marijuana în prezența copiilor și că nu se îngrijește de activitatea lor școlară. 

«După ce tutelajul de 13 s-a sfârșit, mă simt o femeie liberă și îi transmit lui Jayden toată dragostea mea. Dragostea față de copii mei este necondiționată și mă întristează profund să știu că nu m-am ridicat la înălțimea așteptărilor lui Jayden, ca părinte. Dar poate poți să-mi explici tu, dragul meu copil, de ce familia noastră mi-a făcut ce mi-a făcut?

L-am ajutat pe tatăl tău, care nu a mai avut un job de 15 ani! Prespun că este mai ușor pentru voi să nu aveți pe nimeni care să vă verifice, în fiecare seară, dacă v-ați făcut temele. Presupun și că obiceiul tatălui vostru de a fuma marijuana alături de voi, rezonează cu generația voastră cool. 

Este oribil să văd cum tatăl vostru este un ipocrit și spune că mass-media este de vină și totuși vă permite să faceți un interviu pentru o televiziune națională. 

În ceea ce privește sănătatea mea mintală, dragul meu copil, trebuie să realizezi că, înainte să faci astfel de afirmații, trebuie să pui mâna pe o carte și să te documentezi, înainte să-ți dai cu părerea despre starea mea. 

Dacă tu, dragul meu copil, poți spune cu mâna pe inimă, că ceea ce mi-au făcut bunicii nu a fost un lucru rău, atunci într-adevăr am eșuat ca mamă și rămâne să discuți cu tatăl tău ce este bine și ce este rău.» a mărturisit Britney pe contul de socializare.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net