Britney Spears a izbucnit în lacrimi, de ziua de naștere a copiilor ei! Video

Ultima actualizare:

Britney Spears, 40 de ani, i-a felicitat pe cei doi fii ai ei, Jayden și Preston, cu ocazia celebrării zilei de naștere, aceștia fiind născuți, pe 12 și 14 septembrie. La puțin timp după acest mesaj, artista a publicat un clip în care dansează, iar la sfârșit izbucnește în lacrimi.  

Britney Spears a izbucnit în lacrimi, de ziua de naștere a copiilor ei! Care a fost motivul?
Britney Spears a izbucnit în lacrimi, de ziua de naștere a copiilor ei! Care a fost motivul?

Britney Spears le-a transmis, recent, copiilor ei, Jayden și Preston, un mesaj cu ocazia zilei de naștere. Jayden a împlinit 16 ani pe 12 septembrie, iar Preston a împlinit 17, la doar două zile distanță de fratele său. 

Citește și: Fiii lui Britney Spears, adevărul emoționant despre relația cu mama lor! Dezvăluiri în premieră

La puțin timp după ce i-a felicitat pe adolescenți, artista a postat apoi un filmuleț în care dansează la ea în casă, iar spre sfârșit începe să plângă, în fața camerei de filmat. Clipul a stârnit o mulțime de întrebări și îngrijorare în rândul fanilor, dar Britney a explicat, în descrierea clipului, că nu este vorba despre «o cădere nervoasă», ci despre de manifestarea unor emoții pe care le-a ținut mult prea mult timp ascunse. 

Nu rata nici: Britney Spears a răbufnit după interviul oferit de fiul ei: «Tatăl tău nu a mai avut un job de 15 ani!»

„A trecut ceva vreme de când am plâns la cameră !!! Nu este o cădere nervoasă, ci o eliberare de care aveam nevoie de foarte mult timp acum !!! A fost cu siguranță o experiență spirituală! Cred că ar trebui să fac asta mai mult.", a scris vedeta.

Artista a împărtășit fanilor și două fotografii emoționante alături de cei doi adolescenți, și a menționat că imaginile sunt de anul trecut. 

«La mulți ani, Preston și Jayden! Vă iubesc atât de mult pe amândoi! Aceste poze sunt de anul trecut!!!», a scris Britney pe Instagram. 

Află și: Britney Spears, mesaj dur pentru proprii copii: «Vă place să spuneți că ceva este greșit cu mine»

De ce nu vor copiii lui Britney Spears să o vadă pe mama lor

Este cunoscut faptul că fiul cel mic al lui Britney Spears, Jayden, a declarat, în cadrul unui interviu, că el și fratele său nu doresc momentan să o vadă pe mama lor, întrucât consideră că aceasta nu este bine din punct de vedere emoțional. Așadar, din nefericire, celebra cântăreață americană, a simțit profund dorul de mamă, având în vedere că propriii ei copii nu au vrut ca de ziua lor de naștere să fie alături de cea care le-a dat viață.

„Cred 100% că reconcilierea este posibilă. Va fi nevoie doar de timp și efort. Îmi doresc ca sănătatea ei mentală să fie una cât mai bună. Când se va face bine, îmi doresc foarte mult să ne vedem din nou. Te iubesc mult, sper să fii bine. Poate într-o zi vom putea să stăm împreună și să vorbim din nou.", a declarat fiul cel mic al lui Britney Spears, pentru televiziunea australiană. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net