Britney Spears, în costum de baie în Ajunul Crăciunului! A fugit în vacanță, alături de un bărbat misterios

Britney Spears (42 de ani) pare că a trecut peste divorțul de Sam Asghari (30 de ani). Artista americană a plecat în vacanță pentru a petrece Crăciunul la plajă. Vedeta s-a filmat într-un costum de baie minuscul, în Ajun, etalându-și bronzul de decembrie.

Britney Spears, într-un costum de baie turcoaz. 24 decembrie 2023
Britney Spears și-a petrecut Ajunul Crăciunului la plajă (Foto: Instagram)

Britney Spears le-a arătat fanilor de pe Instagram costumul ei de baie de culoare turcoaz. Cântăreața, care are o avere de, 60 de milioane de dolari, s-a ferit de soarele puternic purtând o pălărie de cowboy din paie.

„Arăt ca tatăl cuiva!”, a glumit Britney Spears, pe rețelele sociale. Mai mult, se pare că Britney Spears nu va petrece Crăciunul singură, ci alături de un bărbat misterios, alături de care s-a filmat în piscină. Artista nu a dat detalii despre cine este individul, însă părea extrem de fericită alături de el, potrivit Daily Mail.

Britney Spears nu vorbește cu tatăl ei

Deși este din nou în relații mai bune cu mama și sora ei, Lynne și Jamie Lynne, Britney Spears nu vorbește cu tatăl ei, de sub tutela căruia a scăpat abia în 2021. Recent, James Spears (71 de ani) a trecut printr-o intervenție chirurgicală, medicii amputându-i piciorul, în urma unei infecții.

„Nu toată lumea va fi de acord cu mine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Dar îmi iubesc fiica din toată inima și sufletul. Unde ar fi Britney chiar acum fără dacă nu era sub tutela mea? Și nu știu dacă ar mai fi fost în viață. Eu unul nu cred!”, a spus James Spears, într-un interviu acordat anul trecut. Britney Spears nu e de acord cu tatăl ei și nu mai vrea să audă de el nici în ruptul capului. 

Ea a vorbit despre relația cu tatăl ei în cartea pe care a lansat-o anul acesta, intitulată „The Woman in Me” („Femeia din mine” n.r). „M-am simțit ca un copil-robot”, a spus ea. Britney a scris de asemenea, despre tutela de 13 ani a tatălui său, în timp ce a detaliat cum James Spears „i-a controlat corpul și banii” și a „rănit-o” cu glume, spunându-i mereu că este „grasă”. „Să simți că nu ești niciodată suficient de bun este zdrobitor pentru un copil”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net