Bruce Willis nu se lasă doborât de boală! Imaginile emoționante prin care i-a cucerit pe fani

Bruce Willis și-a încheiat cariera acum câteva luni după ce a fost diagnosticat cu afazie. Chiar dacă se confruntă cu o afecțiune gravă, faimosul actor din „Die Hard” continuă să-și încânte fanii. Soția lui a făcut public un clip superb, iar imaginile au devenit virale.

1 bruce willis jpg jpeg
Bruce Willis nu se lasă doborât de boală!

La doar câteva luni după ce a anunțat că renunță la actorie din cauza bolii cu care se confruntă, Bruce Willis și-a emoționat admiratorii arătându-le un talent ascuns.

În vârstă de 67 de ani, actorul din „12 Monkeys” și „Pulp Fiction”, a fost filmat în timp ce cânta la muzicuță. Îmbrăcat în blugi și într-o cămașă cu carouri, Bruce Willis stă pe scări și este acompianat la chitara și voce de muzicianul Derek Richards Thomas.

„Talentul lor vorbește de la sine”, a scris soția actorului, Emma Heming Willis, în dreptul postării de pe pagina de Instagram.

Bruce Willis, moment superb! Uite cum și-a cucerit fanii

„Mă bucur să-l văd sănătos!”, „Ce emoționant!, „Se pricepe de minune!”, „E foarte talentat”, „Ce bine că se bucură de viață!”, au scris fanii pe rețeaua de socializare. 

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare despre Bruce Willis. Boala a evoluat rapid

Imaginile emoționante vin la câteva săptămâni după ce Bruce Wiliis a fost văzut dansând alături de fiica cea mare, Mabel. În clipul apărut pe internet, actorul încearcă într-un mod simpatic să imite mișcările tinerei.

Bruce Willis, imagini inedite! Actorul dansează alături de feitța lui

Și acest clip a fost savurat de fani, care se bucură să-l vadă într-o dispoziție bună pe actor, după vestea tristă pe care a primit-o. Bruce Willis suferă de afazie, o boală ce afectează capacitatea de a comunica. 

Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Cel mai adesea, acestea rezultă dintr-un accident cerebrovascular (ACV) sau un traumatism cranian. În urma acestui diagnostic, starul filmelor „Greu de ucis” a anunțat în primăvară că se lasă de actorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
politist local
shutterstock 2118165380 jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg