Când s-a trezit din comă a aflat că logodnicul a părăsit-o și i-a dat „block”! Drama unei australience

Brie Duval, o tânără originară din Australia a stat patru săptămâni în comă, după ce a căzut și s-a lovit la cap. În vârstă de doar 25 de ani, Brie Duval a trăit o adevărată dramă abia când s-a trezit, căci viața i s-a schimbat radical și nu în bine.

Tânăra a devenit faimoasă pe Tik Tok după ce a vorbit despre accidentul îngrozitor pe care l-a suferit în luna august a anului trecut. Este originară din Australia, dar se mutase în Canada, unde avea slujba mult visată. Brie Duval era într-o relație stabilă de patru ani la momentul accidentului și susține că erau logodiți, gata să facă nunta.

Vezi și: Kylie Minogue, în brațele lui Jason Donovan, după 30 de ani. Ce au anunțat cei doi foști iubiți

Totuși, pe 29 august 2021 viața sa a luat o întorsătură neașteptată, când a căzut dintr-o parcare supraetajată. Unul dintre pereți încă se construia, iar Brie nu a văzut că este o groapă imensă în beton din cauza întunericului, mai ales că gaura din pământ nu era marcată în niciun fel. În momentul impactului s-a lovit la cap și a fost transportată la spital de urgență cu elicopteul, la spitalul Universitar din Alberta, unde a stat la terapie intensivă vreme de patru săptămâni, conectată la aparate.

Nu rataINTERVIU EXCLUSIV! Celia, primele detalii despre botezul micuței Sara Maria: «Ne împărțim între Australia și România»

Brie Duval, părăsită în timp ce se afla în comă, conectată la aparate

Tânăra în vârstă de 25 de ani a avut mai multe fracturi și un traumatism cranian. Brie Duval a primit din partea medicilor doar 10% șanse de supraviețuire, dat fiind faptul că a stat o lună în comă. Într-un final, starea ei de sănătate a început să se îmbunătățească și, până la urmă, s-a trezit. Chiar dacă a suferit de amnezie o perioadă, a început să pună cap la cap evenimentele petrecute în noaptea cu pricina.

Când a primit telefonul mobil, a rămas șocată. Bărbatul cu care era împreună de patru ani și cu care locuia în aceeași casă o blocase pe toate rețelele de socializare, iar noua sa iubită i-a lăsat un mesaj, cât timp era în comă. I-a spus că este împreună cu fostul ei logodnic, că s-a mutat la ea și a rugat-o să nu încerce să îl contacteze.

Și părăsită și singură, pe patul de spital

„Nu am mai vorbit cu el de când am intrat  în spital, m-a lăsat cu ochii în soare. Nici măcar nu știu de ce s-a întâmplat asta”, a declarat Brie Duval, pentru Mirror.

Și pentru că totul s-a întâmplat anul trecut, în plină pandemie, părinții săi nu au putut să călătorească din Australia până în Canada pentru a-i fi alături. La cinci luni după accident, tânăra a reușit să zboare, într-un final, acasă. Din nefericire, a rămas cu un traumatism cranio-cerebral

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net