Ce avere avea rapperul Coolio și cine o va moșteni

Ultima actualizare:

Click! îți spune ce averea avea rapperul Coolio și cine o va moșteni. Celebrul rapper american, cunoscut în special pentru hitul său „Gangsta's Paradise” din 1995, a murit pe 28 septembrie. Artistul lasă în urmă lui o carieră fascinantă, dar și o sumă de bani destul de mare.

Ce avere avea rapperul Coolio. Foto: Facebook
Ce avere avea rapperul Coolio. Foto: Facebook

Cine moștenește averea rapperului Coolio

Devenit faimos la mijlocul anilor '90, Coolio a rămas o figură embletică a hip-hopului, chiar și trei decenii mai târziu. Pe lângă cariera muzicală, rapperul a jucat și în câteva filme și producții TV.

În momentul decesului, Coolio ar fi avut o avere estimată la 1,5 milioane de dolari, conform Marca.

Vezi și: Tragedie cumplită în lumea muzicii! A murit celebrul Coolio, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi

Cine moștenește averea rapperului Coolio? Ei bine, faimosul cântăreț a dus o viață tumultoasă. Chiar dacă a avut mai multe relații, artistul a fost căsătorit o singură dată, între 1996 și 2000, cu Josefa Salinas, alături de care are trei fete, Artisha, Brandi, Jackie, și un băiat, Artis.

Pe lângă aceștia, Coolio ar mai avea și alți copii. Conform celor de la The Sun, în total, rapperul are între 6 și 10 urmași.

Cauza morții artistului 

La mijlocul săptămânii trecute, vestea tragică a decesului lui Coolio i-a luat prin surprindere pe cei care fredonau și-n prezent melodiile rapperului. Pe 28 septembrie, departamentul de Pompieri din Los Angeles a fost chemat de urgență la casa rapperului.

Ajunse la fața locului, echipajele au resuscitat un bărbat timp de aproximativ 45 de minute. Pacientul „a fost declarat mort cu puțin înainte de ora 17:00", a transmis Erik Scott, de la departamentul de Pompieri din L.A.

Nici în prezent nu este clară cauza morţii lui Coolio, dar managerul său a declarat pentru TMZ că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac.  

Coolio a fost în România în urmă cu 10 ani. A fugit din hotel cu băutură de 700 de euro

Ce nume real avea rapperul Coolio

Artistul, al cărui nume real este Artis Leon Ivey Jr, s-a născut în statul Pennsylvania, dar a petrecut o mare parte din copilărie în Compton, California.

De-a lungul carierei sale, Coolio a lansat 8 albume și a vândut peste 17 milioane de discuri. „Fantastic Voyage" a fost primul său hit, iar apoi a urmat, în 1995, probabil cel mai cunoscut cântec al său, „Gangsta's Paradise".

Coolio a câștigat și un premiu Grammy pentru piesa Gangsta’s Paradise, în 1996. Celebra melodie, care este fredonată și în prezent, a făcut parte de pe coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds", cu Michelle Pfeiffer în rolul principal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net