Cauza morții actorului Robert Cormier. Accidentul tragic care i-a adus sfârșitul la doar 33 de ani!

Ultima actualizare:

Actorul Robert Cormier, cel care a devenit celebru pentru rolul lui Finn Cotter în „Heartland", a murit la vârsta de 33 de ani. Anunțul a șocat pe întreaga lumea, întrucât acesta era tânăr și nimeni nu se aștepta ca o astfel de tragedie să se întâmple în acest moment. 

Familia actorului a mărturisit că actorul a fost un om extraordinar, mereu pregătit să îi ajute pe oamenii din jurul lui și dedicat în totalitate meseriei pe care o avea. Potrivit Hollywood Reporter, cauza morții lui Robert Cormier a fost un accident. Sora actorului, Stephanie, a declarat că starul de la Hollywood a căzut de la o înălțime destul de mare, astfel că a avut răni destul de serioase.

Robert Cormier a murit în Etobicoke, un spital din Ontario, vineri, 23 septembrie.

Citește și: Actorul Ned Beatty din "Toți oamenii președintelui" a murit la vârsta de 83 de ani!

„Robert a fost un atlet, un actor și un frate grozav. Avea o pasiune pentru a-i ajuta pe ceilalți și căuta mereu să obțină mai mult. Rob va trăi în memoria noastră prin pasiunea lui pentru artă și film”, a transmis familia actorului.

Și UPtv, canalul care difuzează Heartland, i-a adus un omagiu actorului pe pagina lor oficială de Twitter.

„Robert Cormier, alias finlandezul lui Heartland, a fost un talent uimitor, a dispărut prea devreme. Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui. Sincere condoleanțe prietenilor, familiei și colegilor săi”, a transmis UPtv.

Robert Cormier a devenit parte din distribuția Heartland în cel de-al 15-lea sezon al serialului și se pare că actorul va apărea și în sezonul 16, care va avea premiera pe 2 octombrie.

De-a lungul carierei sale, Cormier a apărut în seriale precum Designated Survivor,  Slasher  și  American Gods . Acesta are trei proiecte, Transmission: Vol. 1 ,  The Intersection  și  The Antagonist, care sunt în prezent în post-producție. 

Reacțiile fanilor lui Robert Cormier

Fanii au fost triști la aflarea veștii și au devenit suspicioși întrucât din ce în ce mai mulți tineri mor, iar în cazul actorului nimeni nu a spus motivul pentru care acesta a murit.

,,Și totuși oamenii nu se trezesc, toți acești tineri, în principal bărbați, mor brusc și toată lumea crede că acest lucru este normal?", ,,De ce acești tineri au murit în mod misterios?", ,,Este prea tânăr pentru a muri, dar Dumnezeu are un plan pentru el! Sincere condoleanțe familiei sale îndoliate! Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace veșnică cu Dumnezeu", au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net