A renunțat la mâncare și la dragoste pentru un rol! Andrew Garfield a pus totul la bătaie, de dragul succesului

Viața de actor are și ea părțile ei proaste, părți pe care nu toată lumea le observă sau recunoaște. Unii actori riscă să se accidenteze în urma unor scene, alții au nopți nedormite pentru filmări, iar alții sunt nevoiți să lase la o parte anumite nevoi firești. 

Andrew a făcut sacrificii enorme pentru un rol
Andrew a făcut sacrificii enorme pentru un rol

Un exemplu al ultimei categorii este Andrew Garfield, actor la Hollywood în vârstă de 39 de ani.

Acesta a apărut în cadrul podcastului de divertisment „WTF with Marc Maron” cu scopul de a promova pelicula „Sub semnul credinței” , în care acesta joacă rolul unui detectiv a cărui credință este pusă la încercare în momentul în care trebuie să investigheze o ucidere odioasă în comunitatea sa locală.

Citește și: Arta cere sacrificii! Trei actori care s-au transformat radical pentru rolurile din filme 

Pe lângă discuțiile despre peliculă, începuturile carierei sale și moartea mamei sale, Andrew a mai discutat și despre rolul său în filmul „Tăcere”. Filmul spune povestea a doi preoți tineri (Andrew Garfield și Adam Driver), portughezi, care se pornesc într-o misiune în Japonia secolului al 17-lea.

Andrew Garfield s-a abținut de la sex și s-a înfometat pentru un rol!

Actorul britanic spune că a studiat catolicismul alături de un preot iezuit, a avut parte de o retragere spirituală de 31 de zile și a renunțat la sex și mâncare înainte de a filma acest film.

„E un proces de transformare.” a spus Andrew.

„M-am abținut de la sex timp de 6 luni... și am postit foarte mult”, mai adaugă acesta. „Am avut parte de niște experiențe nebune, halucinante, fiindcă m-am reținut de la mâncare și sex pentru acea perioadă de timp.”

Garfield spune că s-a folosit de interpretarea metodică în timp ce își studiat rolul, menționând că e deranjat de criticile aduse acestei tehnici.

„Nu-i vorba despre a fi nesimțit cu toată lumea din platou. E vorba de a încerca să traiești cu adevărat sub niște circumstanțe fictive și să fii bun cu echipa în același timp. Și să fii un om obișnuit. Să fii capabil să intri în rol când e cazul și să ieși din el când e cazul.”

Vezi și: Sacrificii extreme! Ei sunt actorii care au făcut totul, de dragul rolurilor 

Părerile sunt împărțite legat de interpretarea metodică

Această tehnică a fost fondată în anii 1900 de regizorul de teatru de origine rusă Konstantin Stanislawski, mai apoi dezvoltată de antrenorul de teatru Lee Strasberg.

Tehnica încurajează actorii să-și transpună „eul fizic, mental și emoțional” pentru a naște un personaj, bazându-se foarte mult pe stilul de viață al personajului respectiv și încercând să renunțe la viața lor de zi cu zi și la micile capricii. 

Actori ca și Marlon Brandon, Daniel Day-Lewis sau Robert De Niro s-au folosit în trecut de această tehnică. Anul trecut chiar Lady Gaga a declarat pentru British Vogue că metoda a ajutat-o să o interpreteze pe Patrizia Reggiani în filmul biografic „House of Gucci”, rol care I-a adus o nominalizare la Globul de Aur.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg