Arta cere sacrificii! Trei actori care s-au transformat radical pentru rolurile jucate

Meseria de actor nu este deloc simplă. Vedete celebre de la Hollywood au fost nevoite să facă sacrificii imense pentru a fi credibili în rolurile pe care le-au interpretat. Eforturile au meritat, în cazul unora dintre ei, pentru că munca le-a fost recompensată cu premii importante. 

image
Actorii fac sacrificii enorme pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează

Actorii de renume au capacitatea de a se transforma radical pentru a intra în pielea personajului pe care îl interpretează. Charlize Theron, Christian Bale, Bill Skarsgard sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood care au făcut eforturi supraomenești pentru a duce interpretarea personajelor la rang de artă. 

Citește și: Incredibil! Nu vei recunoaște cine este actorul acesta

În anul 2003, Charlize Theron a jucat rolul lui Aileen Wuornos, o prostituată devenită criminal în serie, în pelicula „Monster". Frumoasa actriță a fost nevoită să se îngrașe 14 kilograme. În plus, ea a fost de acord să-i fie smulse, în întregime, sprâncenele și să poarte dinți falși. Eforturile ei nu au fost în zadar pentru că Charlize a fost recompensată cu premiul Oscar pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal".

image
Charlize Theron, în filmul „Monster"

Christian Bale este cunoscut pentru faptul că nu refuză cele mai dificile personaje și este dispus să facă eforturi drastice pentru a ajunge inimile fanilor.

image
Christian Bale, în filmul „Thor: Love and Thunder"

Pentru unul dintre cele mai recente filme în care joacă, „Thor: Love and Thunder", Christian Bale a fost nevoit să slăbească peste 10 kilograme și să se radă complet în cap! Dar...totul este în numele artei, așadar orice sacrificu este întâmpinat cu zâmbetul pe buze!

Vezi și: Secretul transformărilor spectaculoase ale lui Christian Bale 

Bill Skarsgard provine dintr-o familie în care cinematografia se află pe piedestal. Atât tatăl, cât și frații lui activează în domeniu, așadar este de înțeles de ce tânărul Bill face tot ce îi stă în putere pentru a se remarca. Lucru pe care l-a și făcut prin rolul înfricoșătorului clovn Pennywise.

image
Bill Skarsgard, în pielea clovnului Pennywise

Pentru a-l aduce la viață pe temutul clovn, Bill a fost nevoit să petreacă ore întregi alături de make-up artiști și să poarte un costum teribil de greu. Și în cazul lui putem să afirmăm că sacrificiile au meritat, iar cei care au văzut filmul pot confirma că personajul lui Bill oferă privitorilor fiori pe șira spinării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
bella hadid foto profimedia 0727143535 jpg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png