Ce sacrificii au făcut actori celebri de la Hollywood pentru unele roluri: şi-au spart dinţii şi nu s-au spălat săptămâni întregi

Ultima actualizare:

    Unii actori şi-au câştigat notorietatea datorită sacrificiilor făcute pentru un rol
Unii actori şi-au câştigat notorietatea datorită sacrificiilor făcute pentru un rol

Există actori care pun pe primul loc cariera şi abia apoi sănătatea sau viaţa personală. Datorită sacrificiilor pe care unii actori le-au făcut în timpul filmărilor, s-au născut personaje memorabile şi filme demne de Oscar.

Multe actriţe, nu doar cele de la Hollywood, visează să o joace pe Marylin Monroe, sex simbolul anilor '50. Totuşi, nu toate reuşesc să recreeze imaginea legendarei Marilyn. Când Michelle Williams a primit rolul principal în ,,My Week with Marilyn” (O săptămână cu Marilyn), a făcut tot posibilul ca să fie cât mai aproape de personajul ei. Actriţa a petrecut zile întregi ascultând interviurile vedetei pentru a învăţa cum să vorbească corect şi cu intonaţia potrivită. De asemenea, Michelle se machia în fiecare zi şi purta lucruri similare cu cele pe care le prefera Marilyn. Dar asta nu e totul. Actriţa îşi strângea intenţionat picioarele cu curele, sub genunchi, pentru a învăţa faimosul mers al blondei. Pentru acest rol, în 2012, ea a fost răsplătită cu un Glob de aur şi a fost nominalizată la Oscar, pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Citeşte aici ce sacrificii au făcut alţi actori celebri, precum Robert De Niro, Halle Berry şi Liam Neeson pentru unele roluri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net