Ce bine arată Cher la 75 de ani! Cântăreața a dezvăluit care este secretul tinereții

Ultima actualizare:

    Are chip și trup de adolescentă
Are chip și trup de adolescentă

A împlinit 75 de ani în ziua de 20 mai! Însă, chiar şi la această vârstă, Cher arată ca o tinerică sexy. Vedeta face mişcare şi împachetări cu bălegar ca să nu îmbătrânească.

Cântăreaţa Cher a împlinit recent vârsta de 75 de ani. Nu a făcut petrecere, din cauza pandemiei de COVID-19. Cu prilejul aniversării, diva a anunţat că va fi realizat un film despre viaţa ei. Filmul va fi produs chiar de ea, în colaborare cu producătorii filmului ”Mamma Mia”. Diva arată încă mult mai tânără decât vârsta sa. Reuşeşte cu succes să ţină bătrâneţea la distanţă şi se menţine sexy.

Nu ai crede că are 75 de ani. Când o vezi cu masca de protecţie anti-COVID-19 pe faţă, ai zice chiar că este o adolescentă. Pe lângă faptul că arată aşa de bine, diva se îmbracă tinereşte şi foarte şic. Cher a dezvăluit fără reţinere care sunt secretele trupului ei de invidiat şi a faptului că are o piele şi o carnaţie impecabile. Vedeta spune că a reuşit să învingă semnele bătrâneţii şi o boală misterioasă cu ajutorul împachetărilor cu bălegar. De asemenea, aceasta a mărturisit că face permanent multă mişcare, joacă tenis şi face surf pentru a-şi menţine trupul perfect. Pe numele adevărat Cherilyn Sarkisian, Cher este fiica unui şofer de camion, John Sarkisian, iar pe mama ei o chema Georgia Holt. Cher a dezvăluit că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani, cu un bărbat mai în vârstă, de origine italiană, care locuia în vecinătatea casei în care stătea împreună cu mama ei. Diva a fost căsătorită cu Sonny Bono, între 1969 şi 1975, şi cu Gregg Allman, din 1975 până în 1979. Cher are doi 2 copii, o fiică, Chaz Bono, de 52 de ani, care şi-a schimbat sexul din femeie în bărbat, şi un fiu, Elijah Blue Allman, de 44 de ani, şi o avere de 320 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net