Ce este Narcan, medicamentul administrat Madonnei pentru a fi readusă la viață. Numai bogații au acces la tratament

Ultima actualizare:

Madonna este acasă, se recuperează, este înconjurată de prieteni și familie. În legătură cu problema sa medicală, surse spun acum că artistei i s-a administrat o injecție cu narcan, atunci când a fost găsită fără reacție. E vorba despre o injecție care se găsește în mod obișnuit în trusele de tratament medical ale persoanelor bogate și celebre, scrie adevărul.ro.

Madonna a fost externată din spital Foto: Profimedia
Madonna a fost externată din spital Foto: Profimedia

Madonnei i-a fost administrată o injecție cu narcan

Apropierea Madonnei de momentul morții a fost mult mai gravă decât se știe. Pe data de 24 iunie, când regina muzicii pop a fost găsită fără reacție, cei care au descoperit-o au fost nevoiți să îi administreze o injecție cu narcan, scrie RadarOnline.com.

Narcan este un tratament medical de urgență, utilizat în mod obișnuit pentru a inversa efectele amenințătoare ale unui supradozaj suspectat. Cu toate acestea, acesta poate fi folosit și pentru a inversa șocul septic acut la pacienți, o afecțiune de care se crede că a suferit Madonna.

Această injecție, care se găsește în mod obișnuit în trusele de tratament medical ale persoanelor bogate și celebre, este considerată utilă pentru creșterea tensiunii arteriale în gestionarea șocului septic. Această afecțiune reprezintă o amenințare la adresa vieții și apare atunci când tensiunea arterială scade la un nivel periculos.

Madonna a fost intubată la un spital din New York

Conform informațiilor anterioare raportate de RadarOnline.com, cântăreața în vârstă de 64 de ani a fost intubată cel puțin o noapte la un spital din New York. Explicația oficială a fost că a suferit de o infecție bacteriană gravă, care a necesitat terapie intensivă.

Madonna a petrecut zile întregi conectată la un ventilator, iar familia a fost informată că trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău.

Madonna lucra până la epuizare

,,Lucra ore suplimentare, dar era evident că era epuizată, iar cei din jur i-au reamintit politicos că nu mai are 45 de ani, cu atât mai puțin 25″, spuneau apropiații artistei.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net