Cele mai dureroase despărțiri ale anului 2023. Celebritățile care au frânt inimile foștilor parteneri de viață și ale fanilor

Anul 2023 a fost anul despărțirilor în rândul multor celebrități de la Hollywood. Inimi au frânt fanilor zecile de vedete care au decis să își ia „adio” de la partenerii lor. Există și un top al celor mai neașteptate despărțiri, după cum bine relatează SkyNews

Despărțirile anului 2023 în lumea vedetelor / foto: Pexels
Despărțirile anului 2023 în lumea vedetelor / foto: Pexels

Pentru multe cupluri cunoscute în întreaga lume, pare că iubirea nu a fost suficientă. S-au despărțit după mult timp împreună și unii dintre ei și-au dezamăgit și fanii. Află din rândurile de mai jos ce povești de dragoste au fost încheiate în anul 2023.

Kylie Jenner și Travis Scott

Una dintre cele mai răsunătoare separări de la Hollywood a fost, din nou, cea dintre Kylie Jenner și Travis Scott. După mai multe certuri și împăcări, după o poveste de iubire care s-a întins pe 5 ani de zile și 2 copii pe care îi au împreună - Stormi și Aire, cei doi au decis să nu mai formeze deloc un cuplu.

Reese Witherspoon și Jim Toth

Reese Witherspoon și Jim Toth au decis să meargă pe drumuri separate. Aceștia anunțau în luna martie a anului trecut faptul că au decis să divorțeze. Însă, ceea ce a fost și mai frapant a fost faptul că vestea a fost oferită în social media cu doar 2 zile înainte de a celebra cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei lor.

„Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună și mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, au anunțat aceștia, într-o postare pe Instagram.

Reese Witherspoon și Jim Toth au împreună un copil pe nume  Tennessee James Toth, care a rămas acum singura prioritate a lor. 

„Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și extrem de personale”, au mai spus aceștia.

Billie Eilish și Jesse Rutherford

Billie Eilish / oto: GettyImages
Billie Eilish / oto: GettyImages

O altă despărțire care i-a întristat pe fani a fost cea dintre  Billie Eilish și Jesse Rutherford. Cântăreața iubită de milioane de oameni și muzicianul cu care 8 luni de zile a format un cuplu au decis să meargă pe drumuri separate. 

Anumite zvonuri ne aduc la cunoștință faptul că între cei doi a rămas loc pentru o amiciție, mai ales că separarea lor a fost una amiabilă, așa cum un reprezentant al lui Eilish a declarat pentru Page Six.

Sofia Vergara și Joe Manganiello

Sofia Vergara și Joe Manganiello nu mai formează un cuplu
Sofia Vergara și Joe Manganiello nu mai formează un cuplu

Actrița din „Modern Family”, Sofia Vergara, și starul „True Blood” au decis să ny mai formeze un cuplu. După o căsnicie care a durat 7 ani, cei doi au anunțat în luna iulie că nu mai formează un cuplu, iar această decizie a fost una extrem de dificilă.

„Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus aceștia într-un comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net