Despărțirea momentului în showbiz! JO și Juno și-au spus adio! Iată motivul: „Nu vreau să fac asta o viață întreagă...”

Ultima actualizare:

Despărțire șoc în showbiz! JO și Juno și-au spus adio! După o relație de mai bine de patru ani, cei doi artiști au decis să meargă pe drumuri separate. Aceștia au avut o dragoste pasională, presărată cu certuri și împăcări însă lucrurile nu au mai mers între ei și au hotărât să nu își mai facă rău unul altuia. Artista a făcut primele declarații despre despărțire!

Despărțire șoc în showbiz! JO și Juno și-au spus adio!
Despărțire șoc în showbiz! JO și Juno și-au spus adio!

Despărțire șoc în showbiz! JO și Juno și-au spus adio!

Cei doi au avut o poveste de dragoste care nu a fost ferită de probleme. S-au iubit și încă se mai iubesc, dar se pare că s-a umplut paharul neînțelegerilor așa că s-au despărțit. Deși de-a lungul timpului au avut parte de mai multe despărțiri și reveniri pline de iubire, de data aceasta decizia pare una definitivă. Jo a fost prezentă în cadrul podcastului moderat de Jorge unde a mărturisit totul. Cei doi se pare că nu mai sunt împreună de ceva vreme dar au ales să fie discreți cu viața lor privată.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (…) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…) Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”, a declarat Jo, în podcastul moderat de Jorge.

Mai mult, artista a spus că încă îl mai iubește pe Juno, dar a ajuns într-un punct în care nu se mai recunoaștea. Aceasta a spus că a simțit că se pierde pe ea însăși, așa că vrea să se regăsească. Mai mult a declarat că în relație nu a fost nimeni de vină pentru despărțire, ci pur și simplu, nu mai funcționau.

Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net