Juno la „Te cunosc de undeva”: „Am ieșit șifonat din treaba asta, m-a obosit tare, m-a zăpăcit la creier”

Mai e puțin și sâmbătă se va difuza finala „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, un super show care pentru Juno și Nicole Cherry a fost o super experiență. Mai ales că cei doi au fost printre perechile cele mai bune din competiție. Însă solistul mai face echipă și cu Jo, cu care a lansat o piesă de la Moga, despre care a povestit mai multe.

Jo si Juno
Jo si Juno

Sezonul 19 din „Te cunosc de undeva” va lua sfârșit pe 24 iunie, însă filmările s-au încheiat deja, după cum a povestit solistul Juno, care face echipa cu Nicole Cherry. „Noi am terminat filmările pentru Te cunosc de undeva, cred că acum urmează pentru urmăritori finala. A fost o experiență foarte marfă, am avut noroc. Aveam emoții înainte. Știam că o să mă scoată din zona mea de confort. 

Jo si Juno la Bucuresti FM
Jo si Juno la Bucuresti FM

Am avut ocazia să fac niște chestii pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Cel mai interesant moment a fost când l-am interpretat pe Charlie Chaplin, s-a simțit extraordinar”, a povestit Juno la București FM. Și tot acolo a mai făcut niște dezvăluiri despre colaborarea pe care o are cu Jo, prezentatorilor Alex Minculescu si Andreea Bratu de la Bucuresti FM.

Moga i-a sunat

Juno continuă să scrie povestea noului lui album cu un nou capitol, alături de JO. Cu această ocazie, cei doi au fost invitații București FM, în matinal. Remake-ul „Nimeni nu ne poate despărți” aduce un ritm complet nou și o poveste fresh unui HIT de la începutul anilor 2000. Juno ne face loc în viața lui și ne prezintă, alături de JO, realitatea cuplului modern în lumea aglomerată și zgomotoasă.

Juno si Jo
Juno si Jo

„Ideea piesei a pornit de la Marius Moga, care a și făcut inițial piesa alături de Smiley. M-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să refac eu melodia. Mi s-a părut foarte tare, o onoare!”, spune Juno. „Moga era preferatul meu când eram mica, am crescut cu muzica lui”, adaugă JO. Prin piesa „Nimeni nu ne poate despărți”, JUNO și JO își iau dreptul la replică, față de orice fake news, orice bârfă sau zvon și, la fel ca orice cuplu modern, își arată iubirea într-o manieră cool și relaxată.

Juno si Jo
Juno si Jo

„Eu am terminat actoria, am făcut și master. Îmi place mai mult actoria de film. Mi-ar plăcea să joc și să fac personaje mai dificile și ne-ar plăcea mult să explorăm zona asta”, spune JO. Către zona de film se îndreaptă și Juno: „Am un vis, am un scenariu de film în capul meu. Nu vrea să zic prea multe despre asta, dar e inspirat din viața mea”, au mai povestit cei doi la București FM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net